Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 20 Ocak 2024 #1 Merhaba. Elimde güzel fotoğraflar var bunu hikayeme atmak istiyorum ama sade hali pek iyi durmuyor, nasıl daha estetik hale getirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2024
Merhaba. Elimde güzel fotoğraflar var bunu hikayeme atmak istiyorum ama sade hali pek iyi durmuyor, nasıl daha estetik hale getirebilirim?
1 1547 Başarılı Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 1.229 Beğeniler 1.238 20 Ocak 2024 #2 Silinen üye dedi: Merhaba. Elimde güzel fotoğraflar var bunu hikayeme atmak istiyorum ama sade hali pek iyi durmuyor, nasıl daha estetik hale getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Fotoyu görebilir miyiz?
Silinen üye dedi: Merhaba. Elimde güzel fotoğraflar var bunu hikayeme atmak istiyorum ama sade hali pek iyi durmuyor, nasıl daha estetik hale getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Fotoyu görebilir miyiz?
3 351 Deneyimli Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 624 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 475 20 Ocak 2024 #3 Topaz bas.
KS KS Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 20 Ocak 2024 #4 1547 dedi: Fotoyu görebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Buraya atamam özel biraz.
1 199 Bilgin Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 5.968 Makaleler 10 Çözümler 27 Beğeniler 10.289 20 Ocak 2024 #5 Silinen üye dedi: Merhaba. Elimde güzel fotoğraflar var bunu hikayeme atmak istiyorum ama sade hali pek iyi durmuyor, nasıl daha estetik hale getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Estetik derken? Nasıl bir şey istiyorsunuz? Vücudunuz ile mi oynayacaksınız yoksa renkleri falan mı değiştireceksiniz?
Silinen üye dedi: Merhaba. Elimde güzel fotoğraflar var bunu hikayeme atmak istiyorum ama sade hali pek iyi durmuyor, nasıl daha estetik hale getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Estetik derken? Nasıl bir şey istiyorsunuz? Vücudunuz ile mi oynayacaksınız yoksa renkleri falan mı değiştireceksiniz?
1 199 Bilgin Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 5.968 Makaleler 10 Çözümler 27 Beğeniler 10.289 20 Ocak 2024 #7 Silinen üye dedi: @199 renk hocam. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf düzenleme uygulamaları falan var. Veya telefonun galeri uygulamasında değiştirebilirsiniz.
Silinen üye dedi: @199 renk hocam. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf düzenleme uygulamaları falan var. Veya telefonun galeri uygulamasında değiştirebilirsiniz.
Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.842 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.220 21 Ocak 2024 #8 Silinen üye dedi: Merhaba. Elimde güzel fotoğraflar var bunu hikayeme atmak istiyorum ama sade hali pek iyi durmuyor, nasıl daha estetik hale getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Güzel filtreler deneyin. İnstagram'dakiler hoşunuza gitmezse direk Snapchat'ten çekin. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2024
Silinen üye dedi: Merhaba. Elimde güzel fotoğraflar var bunu hikayeme atmak istiyorum ama sade hali pek iyi durmuyor, nasıl daha estetik hale getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Güzel filtreler deneyin. İnstagram'dakiler hoşunuza gitmezse direk Snapchat'ten çekin.