Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Yani, bence gereksiz.
Mizah şöleni olacak, beğendim.
Grimoire Weiss 23
Başarılı
Hocam biz Instagram sayfası olarak ırkçı gif arıyorduk. Meta yapay zeka olarak yorumlara bile tam engel olamıyordu birinin bildirmesi gerekiyordu. Bunu eklerlerse sunucu sürekli çökecektir. Ben bile 5 yıllık Instagram hayatımda iki tane büyük çökme gördüm Meta Instagramı aldıktan sonra oldu bunlar tabiki. Sunucuları bu kadar çok yükleme işleminin altından kalkamaz diyorum. Gelir beta sunucusunda testi yapılır ve sunucu çöker, iptal olur diyorum.
Bir şey soracağım da, bu fotoğraflar moderasyon onayından mi geçecek? Milletin art niyetli fotoğraflar falan atmayacağı ne malum, biliyorsunuz, düzgün olmayan bir kitle hakim bu platformlarda (en azindan son zamanlarda). Tacizci dolu zaten 
X'te de var bu özellik. Şu ana kadar kim attı?Bir şey soracağım da, bu fotoğraflar moderasyon onayından mi geçecek? Milletin art niyetli fotoğraflar falan atmayacağı ne malum, biliyorsunuz, düzgün olmayan bir kitle hakim bu platformlarda (en azindan son zamanlarda). Tacizci dolu zaten![]()
Grimoire Weiss 23
Başarılı
Hocam şimdi kusura bakmayın ama Instagramın siyah beyaz efektte cinsel organlara karşı bir taviz verdiği doğru zaten. Üstüne emzirme videoları var. Yani ai olsa sıkıntı birinin onayından geçecek olsa sizin Adolf Kitler efektli fotonuz geçmez başkasının bilmem neresi geçer. Yani her türlü sıkıntılı durum.X'te de var bu özellik. Şu ana kadar kim attı?Ayrıca sistem otomatik olarak algılayıp engelleyebilir. Moderasyon onayına kalırsak 2-3 ay bekleriz. Daha raporlara doğru düzgün bir şey yapamıyorlar.
X'te de var bu özellik. Şu ana kadar kim attı?Ayrıca sistem otomatik olarak algılayıp engelleyebilir. Moderasyon onayına kalırsak 2-3 ay bekleriz. Daha raporlara doğru düzgün bir şey yapamıyorlar.
Derken, X'de son birkaç aya kadar her yer p.rnografi botlarıyla doluydu. 50 yorumun 40 tanesine 50 dakikalık video atiyorlardi
Ben hiç karşılaşmadım valla.Derken, X'de son birkaç aya kadar her yer p.rnografi botlarıyla doluydu. 50 yorumun 40 tanesine 50 dakikalık video atiyorlardi![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Vodafone Yanımda Premium fatura indirimi kaç TL üzerinde geçerli?
- Caner Uncu
-
-
Akaryakıt istasyonunda market satış görevlisi olarak çalışılır mı?
- Baby Driver
-