Hybrid Theory 45

Üstün
Yer
PATHOS-II
Selamlar, iyi sosyaller.

Telefonum Galaxy A34. Instagram uygulamasını birkaç defa silip tekrar kurdum. Uygulama önbelleğini ve verilerini sayısız kez temizledim. Ancak esas kullandığım hesabımda Repost özelliği sanki hiç var olmamış gibi gözükmezken, farklı bir hesaba girdiğimde direkt çıkıyor karşıma.

Aslında 2 farklı hesabım var. Birisini 2015'te açmıştım ama o hesabı bıraktığım için 2023'te farklı bir hesap açtım ve aktif olarak bunu kullanıyorum. 2015'te açtığım hesap telefonumda halen kayıtlı olduğu için Repost özelliği gelmeden de arada bir giriyordum.

Bu özellik çıkış yaptığında 2023'te açtığım hesabıma da gelmişti fakat bir ara kalktı ve sonradan bir daha gelmedi. Ben de denemek için yakın zamanda farklı bir hesap açtım telefonumdan ve ironik bir şekilde o hesabın Repost özelliği vardı.

Acaba ayarlardan bir şeyi mi kapattım? Bildirim, etiket gibi saçma sapan özellikleri kapatmıştım 2023'te hesabı açarken.

Telefonu sallayınca destek kısmına profilinizin ekran görüntüsünü çekip durumu atın. Hesaba güncelleme gerekebilir.
Dediğiniz şekilde profilim menüsünde telefonu sallayıp verileri dahil et diyerek destek talebi gönderdim. Nasıl dönüş yapacaklarını göreceğiz. Bu arada destek taleplerini nereden takip edebilirim?