Uranos

Üstün
Yer
Adana
Normalde televizyondan maç izlemeyi ve futbol takip etmeyi çok seven bir insanım ama konu oynamaya gelince futbolu sevmiyorum. Geçen sitede benden 6-7 yaş küçük çocuklarla maç yaptım, çocuklar beni çalım manyağı yaptı. Takım arkadaşım bana pas verdi ama topu bile kontrol edemiyorum. Neyse ki çocuklar efendiydi öyle dalga geçme durumu olmadı, yine de çok rezil oldum. Amacım öyle futbolcu olmak değil, nasıl daha iyi futbol oynayabilirim hobi olarak? Her pozisyonda kötüyüm ama sadece stoperde bir tık daha iyi gibiyim. Sizce nasıl kendimi geliştirebilirim? 17 yaşındayım.

Biraz da kilodan kaynaklı diye düşünüyorum, 99 kiloyum. Boyumdan ve giyim tarzımdan çok göstermiyorum ama maç yaptığımızda 5 dakika sonra nefes nefese kaldım.

Antrenman yapmak önemli. Arkadaşlarınla antrenman yapabilirsin mesela. Ayrıca vücudunu futbol oynayabilecek hale getirmek için kendine uygun kondisyon çalışması da yapabilirsin.

Normalde televizyondan maç izlemeyi ve futbol takip etmeyi çok seven bir insanım ama konu oynamaya gelince futbolu sevmiyorum. Geçen sitede benden 6-7 yaş küçük çocuklarla maç yaptım, çocuklar beni çalım manyağı yaptı. Takım arkadaşım bana pas verdi ama topu bile kontrol edemiyorum. Neyse ki çocuklar efendiydi öyle dalga geçme durumu olmadı, yine de çok rezil oldum. Amacım öyle futbolcu olmak değil, nasıl daha iyi futbol oynayabilirim hobi olarak? Her pozisyonda kötüyüm ama sadece stoperde bir tık daha iyi gibiyim. Sizce nasıl kendimi geliştirebilirim? 17 yaşındayım.

Biraz da kilodan kaynaklı diye düşünüyorum, 99 kiloyum. Boyumdan ve giyim tarzımdan çok göstermiyorum ama maç yaptığımızda 5 dakika sonra nefes nefese kaldım.

Bol bol maç izle hatta bu aralar bana sorarsan dünya kupası maçlarını kaçırma maç izlemek senin maçtayken bakış acini değiştirir bol bol pas calış çalıma falan girmeye çalışma çalım çoğunlukla skill issue sana çok bir şey kazandırmaz futbol takım oyunudur sadece bir mevkide oynamaya çalışma stoper bek kanat gibi mevkileride öğren oralarda iyi olmaya çalış ayrıca top sendeyken kafana aşağı doğru gömme muhtemelen öyle yapıyorsun ve en yakında ki kişiye pas veriyorsun bir kafana kaldır kim nerede ona bak ona göre pas ver.

Kilom 99 demişsiniz, kilo verebilirsiniz. Unutmayın, futbolda her şey kilo değil. Antreman yapın ve maç yapın.
Diyete başladım zaten, 1 haftadır çok az yiyorum ve iyi gidiyorum. 99 kiloyum yazmıştım ama belki de 96-97 kiloyumdur şu anda, çok hızlı kilo veren bir insanım yaşımdan dolayı.

Diyete başladım zaten, 1 haftadır çok az yiyorum ve iyi gidiyorum. 99 kiloyum yazmıştım ama belki de 96-97 kiloyumdur şu anda, çok hızlı kilo veren bir insanım yaşımdan dolayı.
Sadece diyet yapmayın hocam bence. Spora gidin ve kas yapın. Sarkma olur sadece diyet yaparsanız.