Az biraz skolyozum var onu geçtim boyun düzleşmesi ve kamburlukta var. Fizik tedaviye giriyorum doktorum dik dur, dik durmazsan çok zor düzelir dedi. Nasıl dik duracağım? Evde sıkıntı yokta. Dışarda falan yürürken kendimi kasıyorum sanırım dik dururken omuzum ve sırtım ağrıyor. Kambur durunca ağrımıyor. Yani dik durduğumdan dolayı ağrıyor. Nasıl dik duracağım?
Böyle şeyler kullanmıyorum çünkü genelde geçici şeyler ve tak çıkar çok uğraştırıyor. Bir zamanlar kullanmıştım. Ben direkt dik durmaya alışmak istiyorum. Teşekkür ederim.
Az biraz skolyozum var onu geçtim boyun düzleşmesi ve kamburlukta var. Fizik tedaviye giriyorum doktorum dik dur, dik durmazsan çok zor düzelir dedi. Nasıl dik duracağım? Evde sıkıntı yokta. Dışarıda falan yürürken kendimi kasıyorum sanırım dik dururken omuzum ve sırtım ağrıyor. Kambur durunca ağrımıyor. Yani dik durduğumdan dolayı ağrıyor. Nasıl dik duracağım?
Barfiks çekebiliyorsanız bol bol barfiks çekin, gücünüz yetmiyorsa direk de asılı kalın ve salın kendinizi onun dısında sırt kaslarınızı geliştiren hareketler yapabilirsiniz.
Barfiks çekebiliyorsanız bol bol barfiks çekin, gücünüz yetmiyorsa direk de asılı kalın ve salın kendinizi onun dısında sırt kaslarınızı geliştiren hareketler yapabilirsiniz.
Barfiks barini kesinlikle al, imkanin ve vaktin varsa da fitness baslamani oneririm. Eger sporu dusunmuyorsanda barfiks bariyla beraber orta sertlikte bir direnc lastigi al ufak ufak arka omuz, ve kollarin normale gore dik olacak sekilde row yap. Cok bos gibi gelebilir ama yaptikca farki anlarsin. Hareketleri de internetten arastirabilirsin.
Reddit'te bir şey görmüştüm işe yaradığını söylüyorlardı. Meme uçlarından insanların kafasına nişan alıp ateş ettiğini düşünürsen dik duruyormuşsun. Yani meme ucundan lazer çıkıyor, insanların kafasını vurmaya çalışacaksın gibi düşünebilirsin. Denemedim bilmiyorum ama çoğu kişi işe yaradığını söylemişti.
Reddit'te bir şey görmüştüm işe yaradığını söylüyorlardı. Meme uçlarından insanların kafasına nişan alıp ateş ettiğini düşünürsen dik duruyormuşsun. Yani meme ucundan lazer çıkıyor, insanların kafasını vurmaya çalışacaksın gibi düşünebilirsin. Denemedim bilmiyorum ama çoğu kişi işe yaradığını söylemişti.