Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bunu nasıl öğrenebilirim peki? Kız arkadaşımla S25 almayı planlıyoruz ama kredi kartsız biraz zor.
Size en yakın MediaMarkt mağazasına giderek öğrenebilirsiniz. Orada adınıza kredi limiti için başvuru yapılabiliyor. Bu arada Vatan'da da aynı muhabbet bulunmakta ama onda sanırsam 45 gün erteleme yok. Vatan için kendi sitesinde ödeme adımında da öğrenebilirsiniz.
MediaMarkt, DenizBank kullanıyor, Vatan Fibabanka. Bilginize.
Evet.
Buradaki tek husus bankanın size verdiği kredi limitidir. Örneğin bana 160 bin TL'ye kadar faizsiz alışveriş kredisi verdi. Ben 20.000 TL kullanmak istedim.
mete01
Üstün
Evet.
Buradaki tek husus bankanın size verdiği kredi limitidir. Örneğin bana 160 bin TL'ye kadar faizsiz alışveriş kredisi verdi. Ben 20.000 TL kullanmak istedim.
Bunu nasıl öğrenebilirim peki? Kız arkadaşımla S25 almayı planlıyoruz ama kredi kartsız biraz zor.
Size en yakın MediaMarkt mağazasına giderek öğrenebilirsiniz. Orada adınıza kredi limiti için başvuru yapılabiliyor. Bu arada Vatan'da da aynı muhabbet bulunmakta ama onda sanırsam 45 gün erteleme yok. Vatan için kendi sitesinde ödeme adımında da öğrenebilirsiniz.
MediaMarkt, DenizBank kullanıyor, Vatan Fibabanka. Bilginize.
mete01
Üstün
Size en yakın medimarkt mağazasına giderek öğrenebilirsiniz. Orada adınıza kredi limiti için başvuru yapılabiliyor. Bu arada Vatan'da da aynı muhabbet bulunmakta ama onda sanırsam 45 gün erteleme yok. Vatan için kendi sitesinde ödeme adımında da öğrenebilirsiniz.
Medimarkt DenizBank kullanıyor, vatan fibabank. Bilginize.
Tamamdır hocam. Öncesinde banka hesabı açtırmamız gerekiyor mu? Yoksa onlar açıyor mu? İki banka da bende yok. Daha çok Yapı Kredi ve ziraat kullanıyorum.
Hayır herhangi bir şekilde hesap açmanıza gerek yok zaten kredi başvuru yapılırken adınıza o bankadan hesap açılarak yapılıyor. Size tavsiyem medimarkt'dan almanız. Rica ederim, iyi forumlar.Tamamdır hocam. Öncesinde banka hesabı açtırmamız gerekiyor mu? Yoksa onlar açıyor mu? İki banka da bende yok. Daha çok Yapı Kredi ve ziraat kullanıyorum.
- Makaleler
- 5
Kaç taksitle geri ödüyoruz peki hocam?
Ben MediaMarkt'dan Samsung Galaxy A56 aldım. Ödemesini 45 gün ertelemeli ve 3 ay taksit ile yapacağım. İlk ödemesi 14 Temmuz'da başlıyor.
- Makaleler
- 5
Taksit sayısı maksimum 3 mü yoksa siz mi belirlediniz?Ben MediaMarkt'dan Samsung Galaxy A56 aldım. Ödemesini 45 gün ertelemeli ve 3 ay taksit ile yapacağım. İlk ödemesi 14 Temmuz'da başlıyor.
Maksimum 3 olacak şekilde verilebiliyor. Sanırsam yasal düzenleme bu yönde bildiğiniz gibi normalde kredi kartlarında telefona taksit olmuyor. Bankalar da böyle bir yol izliyorlar bu nedenle.Taksit sayısı maksimum 3 mü yoksa siz mi belirlediniz?