YouTube Nasıl hızlandırılır?

Makaleler
3
Yer
Avcılar/İstanbul
Selam arkadaşlar. Bilgisayarda YouTube aşırı yavaş, nasıl hızlandırabilirim? Önerdiğiniz kaliteli alternatif varsa onu da kullanabilirim. YouTube Music de yavaştı, onu GitHub'daki https://github.com/th-ch/youtube-music bu program ile daha hızlı kullanmaya başladım. Ancak YouTube için pek bir şey bulamadım. Eklentilerle sitedeki bazı öğeleri yüklememeye çalıştım ama olmadı, sadece o öğelerin gözükmesini engellediler. Anlık eklenti listem aşağıdaki gibi.

StarTube kullanmanı öneriyorum. 2015-2020 arayüzüne hem geri döner, nostaljini güzelce yaşar. Çok daha az kaynak kullanan YouTube deneyimi yaşarsın!.

Sistemin veya internetin ile alakalı bir problem büyük ihtimalle. Çünkü YouTube jet gibi çalışıyor.

Sistemin veya internetin ile alakalı bir problem büyük ihtimalle. Çünkü YouTube jet gibi çalışıyor.
Hocam 20 mbps upload hızım var, o kadar da kötü değil bence. Sistem de ortalama, i7 3770S ile çalışıyor.

StarTube kullanmanı öneriyorum. 2015-2020 arayüzüne hem geri döner, nostaljini güzelce yaşar. Çok daha az kaynak kullanan YouTube deneyimi yaşarsın!.
Hocam denedim ancak pek de bir performans artışı yaşanmadı.

Cok yavas derken? Sayisal deger olmadan yorum yapmak zor. Ornegin bende su an i5 2500, 16 GB RAM, Win11 - Edge'de yeni tab ile Youtube'un acilmasi 1,5 saniye. Ayni tabda baska videonun cagrilip baslamasi ise 1 sn. suruyor. Bunlar gayet iyi hizlar bence, ozellikle boyle yasli bir sistem icin. Internet baglanti hizimda cok dusuk. 20 zar zor veriyor Turk Telekom. Ama senin icin cok yavas 100 ms de olabilir. Yok 10 saniyede bir sayfa aciliyor diyorsan tarayicin, isletim sistemin ya da suruculerinle ilgili bir sorunun vardir.

@3613, hocam ana sayfa 8, video açma kısmı ise 5 saniyede açılıyor. Yaklaşık 200 kanal takip ediyorum. İnternet hızlarım da aşağıdaki gibi.

H264ify eklentisini kullan.
Hocam videolarda FPS sıkıntısı çekmiyorum, açılış hızı berbat ama teşekkür ederim. Yine de işime yarayacak başka bir yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…