Selam arkadaşlar. Bilgisayarda YouTube aşırı yavaş, nasıl hızlandırabilirim? Önerdiğiniz kaliteli alternatif varsa onu da kullanabilirim. YouTube Music de yavaştı, onu GitHub'daki https://github.com/th-ch/youtube-music bu program ile daha hızlı kullanmaya başladım. Ancak YouTube için pek bir şey bulamadım. Eklentilerle sitedeki bazı öğeleri yüklememeye çalıştım ama olmadı, sadece o öğelerin gözükmesini engellediler. Anlık eklenti listem aşağıdaki gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Aralık 2024
StarTube kullanmanı öneriyorum. 2015-2020 arayüzüne hem geri döner, nostaljini güzelce yaşar. Çok daha az kaynak kullanan YouTube deneyimi yaşarsın!.Selam arkadaşlar. Bilgisayarda YouTube aşırı yavaş, nasıl hızlandırabilirim? Önerdiğiniz kaliteli alternatif varsa onu da kullanabilirim. YouTube Music de yavaştı, onu GitHub'daki https://github.com/th-ch/youtube-music bu program ile daha hızlı kullanmaya başladım. Ancak YouTube için pek bir şey bulamadım. Eklentilerle sitedeki bazı öğeleri yüklememeye çalıştım ama olmadı, sadece o öğelerin gözükmesini engellediler. Anlık eklenti listem aşağıdaki gibi.
Eki Görüntüle 149004
Hocam 20 mbps upload hızım var, o kadar da kötü değil bence. Sistem de ortalama, i7 3770S ile çalışıyor.Sistemin veya internetin ile alakalı bir problem büyük ihtimalle. Çünkü YouTube jet gibi çalışıyor.
Hocam denedim ancak pek de bir performans artışı yaşanmadı.StarTube kullanmanı öneriyorum. 2015-2020 arayüzüne hem geri döner, nostaljini güzelce yaşar. Çok daha az kaynak kullanan YouTube deneyimi yaşarsın!.
Sistemin veya internetin ile alakalı bir problem büyük ihtimalle. Çünkü YouTube jet gibi çalışıyor.
Alakası yok bence çok fazla kullanılmayan ve gereksiz özellikler ekliyorlar.
Cok yavas derken? Sayisal deger olmadan yorum yapmak zor. Ornegin bende su an i5 2500, 16 GB RAM, Win11 - Edge'de yeni tab ile Youtube'un acilmasi 1,5 saniye. Ayni tabda baska videonun cagrilip baslamasi ise 1 sn. suruyor. Bunlar gayet iyi hizlar bence, ozellikle boyle yasli bir sistem icin. Internet baglanti hizimda cok dusuk. 20 zar zor veriyor Turk Telekom. Ama senin icin cok yavas 100 ms de olabilir. Yok 10 saniyede bir sayfa aciliyor diyorsan tarayicin, isletim sistemin ya da suruculerinle ilgili bir sorunun vardir.
Hocam hesap açma yok mu programda?
İsimbulamajim
Üstün
H264ify eklentisini kullan.
@3613, hocam ana sayfa 8, video açma kısmı ise 5 saniyede açılıyor. Yaklaşık 200 kanal takip ediyorum. İnternet hızlarım da aşağıdaki gibi.

Hocam videolarda FPS sıkıntısı çekmiyorum, açılış hızı berbat ama teşekkür ederim. Yine de işime yarayacak başka bir yerde
Yeni konular
-
-
-
ASUS TUF A15 laptopun termal bakımdan sonraki değerleri nasıl?
- XXXTentacion
-
-
Yeni toplanan sistem çalıştırıldıktan sonra yanık kokusu geldi ve 67 kod hatası verdi
- Mikail Özaydın
-
-
-