Can sıkıntısından kendime açmış olduğum bir YouTube kanalım var, kanalı yaklaşık 1 ay önce açtım, İçerisinde de 60'a yakın video var. Kanalımın konusu 4K 60 FPS, oyun videoları var.

Sorularım şunlar:
1) Nasıl daha fazla kitle elde edebilirim?
2) Reklam verme işini nasıl yaparım?
3) Önerileriniz var mıdır?
Kanalımı değerlendirip yapmış olduğum hataları vb şeyleri bana söyleyebilirsiniz.

Şimdiden teşekkür ederim.

Kanalımın linki burada: CinematicFuturism

Oyun videosu ile bir yere varman cok zor. 10 yildir cizgisini bozmadan oyun videosu ceken ve guldurmesini bilen samimi bir kanal olan Cewohere kanali ancak 300 bin abone. Daha tonla ornek var. Onceden oyun videosu yapan adamlar iceriklerini degistireli yillar oluyor.

Bkz. Baturay Anar, Enes Batur,Orkun Isitmak...

Cok degisik bir sey yapman lazim. Shorts falan atip bilmem ne gizemleri diye video atman isine yarar ancak tercih eder misin bilmem.

Oyun icin yayin acsan daha iyi gibi.

Reklam icin de YouTube'un kendisinden reklam verebilirsin.

İçerik değişmen lazım. Kim açıpta 4K oyun videolarını izliyor? 10 bin mi? 50 bin mi? Yani biraz ölü bir içeriği yapıyormuşsunuz gibime geldi benim.

Yaptığın içeriklerin ortalama kaliteden biraz daha iyi olması lazım diyelim. İlgi çekecek bir konu, izleyiciyi sıkmayacak ve videoda tutacak bir kurgu ve birazda ağzın laf yaparsa algoritma yüzüne güler.

İçerik değişmen lazım. Kim açıpta 4K oyun videolarını izliyor? 10 bin mi? 50 bin mi? Yani biraz ölü bir içeriği yapıyormuşsunuz gibime geldi benim.
Öyle deme, bilgisayarım olmadığı zamanlar 4K 60FPS yorumsuz gameplay videoları için YT'yi karış karış geziyordum tabiri caizse.