Discord Nasıl kurulur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Taha Efe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 224
  • Etiketler Etiketler
    var

Taha Efe

Çalışkan
Nasıl kurabilirim yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarda iseniz önce GoodByeDPI ve ya SplitWire gibi bir programa ihtiyacınız var. Bu sayede erişim engelini aşacaksınız. Sonrasında Discord'a sorunsuz giriş yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaz iOS ise bölge değiştirip yükleyebilirsiniz. Android ise bölge değiştirebilirsiniz veya APK indirebilirsiniz. Windows ise VPN kullanarak yapabilirsiniz.

Bilgisayarda iseniz önce GoodbyeDPI veya splitwire gibi bir programa ihtiyacınız var. Bu sayede erişim engelini aşacaksınız. Sonrasında Discord'a sorunsuz giriş yapabilirsiniz.

Hocam ben hiçbir program yüklemeden telefonda da(safariden) bilgisayarda da sorunsuz girebiliyorum. Bu nasıl oluyor. Modemi resetleyip DNS ayarlamadan bile girebiliyordum. ISS kaynaklı mı acaba? TP-Link modem.

Hocam ben hiçbir program yüklemeden telefonda da(safariden) bilgisayarda da sorunsuz girebiliyorum. Bu nasıl oluyor. Modemi resetleyip DNS ayarlamadan bile girebiliyordum. ISS kaynaklı mı acaba? TP-Link modem.

Büyük ihtimalle ISS kaynaklı. Bazı arkadaşlarım hiç aşamıyorlar, ya da benim gibi tek program kurarak aşanlar da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…