Kvothe Uzman Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 356 Beğeniler 199 Yer Redmont Kalesi 10 Mart 2026 #1 Merhaba arkadaşlar, Python öğrenmek istiyorum; nereden başlayabilirim? Türkçe kaynak önerirseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, Python öğrenmek istiyorum; nereden başlayabilirim? Türkçe kaynak önerirseniz sevinirim.
sirius Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.551 Makaleler 8 Çözümler 37 Beğeniler 2.107 10 Mart 2026 #2 Bu adam Türkiye'de bu işin nirvanalarından. Veri bilimi kısmı sizin zevkinize kalmış. Başlardaki Python temelleri kısmını izleyebilirsiniz. İzlemenizden çok yapacağınız uygulama ve alıştırmalar size katkı sağlayacaktır bu arada. Veri Bilimi için Python ve Tensorflow <section class="container" style="margin-bottom:20px"> <div id="tab-container" class="tab-content"> <div id="faq-block" class="partial-removable-block"> <div id="faq" class="tab-pane fade active show"> <div class="row"> <div class="col-md-12 col-xs-12 col-sm-12"> <div id="accordion"> <div... www.btkakademi.gov.tr
Bu adam Türkiye'de bu işin nirvanalarından. Veri bilimi kısmı sizin zevkinize kalmış. Başlardaki Python temelleri kısmını izleyebilirsiniz. İzlemenizden çok yapacağınız uygulama ve alıştırmalar size katkı sağlayacaktır bu arada. Veri Bilimi için Python ve Tensorflow <section class="container" style="margin-bottom:20px"> <div id="tab-container" class="tab-content"> <div id="faq-block" class="partial-removable-block"> <div id="faq" class="tab-pane fade active show"> <div class="row"> <div class="col-md-12 col-xs-12 col-sm-12"> <div id="accordion"> <div... www.btkakademi.gov.tr
1 144 Üstün Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.557 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 8.187 18 Mart 2026 #4 Python'u öncelikle ne için kullanacaksınız? 3D oyun geliştirmeyse Python yerine çok daha iyi seçenekler bulunuyor.
Python'u öncelikle ne için kullanacaksınız? 3D oyun geliştirmeyse Python yerine çok daha iyi seçenekler bulunuyor.
KS KS Kvothe Uzman Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 356 Beğeniler 199 Yer Redmont Kalesi 18 Mart 2026 #5 144 dedi: Python'u öncelikle ne için kullanacaksınız? 3D oyun geliştirmeyse Python yerine çok daha iyi seçenekler bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir başlangıç olması açısından Python öğrenmeye karar verdim. 144 dedi: Python'u öncelikle ne için kullanacaksınız? 3D oyun geliştirmeyse Python yerine çok daha iyi seçenekler bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun geliştirme için başlangıçta ne önerirsiniz? @144 Son düzenleme: 24 Mart 2026
144 dedi: Python'u öncelikle ne için kullanacaksınız? 3D oyun geliştirmeyse Python yerine çok daha iyi seçenekler bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir başlangıç olması açısından Python öğrenmeye karar verdim. 144 dedi: Python'u öncelikle ne için kullanacaksınız? 3D oyun geliştirmeyse Python yerine çok daha iyi seçenekler bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun geliştirme için başlangıçta ne önerirsiniz? @144