İyi bir liseye gitmek istiyorum çünkü iyi lise çok iyi şeyleri aralıyor.
Cokta iyi şeyleri aralanıyor o çalışın diye yapılmış bir doldurma birazda, üniversite için çalışmazsan iyi liseymis kötü liseymis boş, yine çalışman gerek yani. Sadece işini daha kolaylaştırıyor.

Ne kadar iyi lise ne kadar benim gibi düşünen kişiler gibi düşünüyorum.
Öyle de düşünme çünkü o iş olmuyor çoğu zaman, iyi insanlar (kötüsü de var) var ama hobileri falan bambaşka herkesin 200 puanlık lisede de senin alanın çıkabilir 500 puanlikta da. Eğer tamamen senin kafada arıyorsan en çok meslek liselerinin bilişim alanlarında çıkar bunlar, hatta sadece teknoloji temelli liseler var onlarda çıkar ama böyle bir hedefin var mı bilemiyorum tabi.

Öyle de düşünme çünkü o iş olmuyor çoğu zaman, iyi insanlar (kötüsü de var) var ama hobileri falan bambaşka herkesin 200 puanlık lisede de senin alanın çıkabilir 500 puanlikta da. Eğer tamamen senin kafada arıyorsan en çok meslek liselerinin bilişim alanlarında çıkar bunlar, hatta sadece teknoloji temelli liseler var onlarda çıkar ama böyle bir hedefin var mı bilemiyorum tabi.
Sözün kısası iyi lise istiyorum kendim için. Forumda alanlarımla ilgili biri olsa iyi olurdu.