30362

Becerikli
Merhaba. Nasıl uygun fiyata düzgün giyinebilirim? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

(Not: Pazar ve dolap dışında 10 yıldan uzun süredir ağırlıklı olarak LCW'den giyiniyorum ama yaşıtlarım benden dah uygun fiyata düzgün giyinirken yıllardır kıyafetimdimden kaynaklı yaşımı tam gösteremedim ve yaşıtlarıma benzeyemedim.)

(Not: Pazar ve dolap dışında 10 yıldan uzun süredir ağırlıklı olarak LCW'den giyiniyorum ama yaşıtlarım benden dah uygun fiyata düzgün giyinirken yıllardır kıyafetimdimden kaynaklı yaşımı tam gösteremedim ve yaşıtlarıma benzeyemedim.)

Buradaki sorun fiyattan çok kıyafet seçimiyle alakalı bence. Ayrıca yaşımı gösteremedim derken ne demek istediniz hocam çok garip şeyler giymediğiniz sürece hoşunuza gideni giyin bence.

amazon.com.tr'de bazı markaların ürünleri gerçekten mağazada bulamayacağın fiyatlara satılabiliyor.

Ben hummel ve Jack Jones kovalıyorum orada mesela. Bazen mağazadakinin 1/3 fiyata denk geliyor.

Trendyol Mila'nın ürünleri güzel oluyor, onlara bakabilirsin.

Anladım teşekkür ederim hocam.

amazon.com.tr'de bazı markaların ürünleri gerçekten mağazada bulamayacağın fiyatlara satılabiliyor.

Ben hummel ve jack jones kovalıyorum orada mesela. Bazen mağazadakinin 1/3 fiyata denk geliyor.

Anladım teşekkür ederim hocam.

Anladım hocam teşekkür ederim ayrıca Amazon, dolap, Trendyol mila vb önerir misiniz acaba bu siteler yerine?

Buradaki sorun fiyattan çok kıyafet seçimiyle alakalı bence. Ayrıca yaşımı gösteremedim derken ne demek istediniz hocam çok garip şeyler giymediğiniz sürece hoşunuza gideni giyin bence.

Yaşımı göstermemedim derken örnek olarak ben 17 yaşındayım yaşıtlarım (en azından cevremdeki yaşıtlarım) tip kıyafet vb anlamınds arşa cıkmışken en başta kıyafet olmak üzere yaşıtlarıma göre görünüş olarak daha 10-11 yaşında gibi gözüküyorum.

Fizik önemli fiziğin iyiyse ne giysen iyi durur zaten.

Anladım hocam normaldr 1.80 boy 80 kg var bende fiziğim ne kadar kötü ya da iyi olsa da üste Harry Potter sweatshirt başımada Marvel yazılı bere gecirince 17 yaşımdayken bir anda 10-11 gibi gözüküyorum.

Trendyol tarzı sitelerden daha önce kıyafet almadığımdan bir şey diyemem. Güvenilirlik açısından endişe ediyorsan attığım sitelerin hepsi güvenilir.

Ayrıca hocam Void'den eşofman altı almayı düşünüyorum normalde eşofman altına XL ya da l giyiyorum ama Void din bedenlerini bilmediğim icin hangisini alacağım bilmiyorum 1.80 boy 80 kg ya hangi beden olur ve yazlık eşofman cok mu ince gelir acaba?