14381

Uzman
Uygun fiyata orijinal mont alma imkanımız var mı? Bir ara üç harfli marketlere gelmişti sanırım?
Hangi modeli önerirsiniz?

Bütçe 10k.

Yurt dışından alınca bayağı uyguna geliyor. Blackraven hocamın dediği gibi tanıdığınız varsa yurt dışına giden ondan rica edebilirsiniz.

Türkiye'den alınmaz. Columbia'nın distribütörü (Gözalan) maalesef sağlam kazıklıyor. Ayrıca Columbia montları o kadar iyi değil. Decathlon'da 1/3 fiyata daha iyi ürünler alınabiliyor. Marka olarak Quechua, Wedze ve Tribord'a bakabilirsin. Elimde hem Columbia hem Quechua mont var, Columbia'yı anca 5 derece havada falan giyiyorum. Quechua'yı ise -10 derecede bile giydiğimde soğuk hissetmedim.

Columbia'da iyi performans istiyorsan 40.000 TL'lik 3 in 1 modellere para bayılman lazım ama Decathlon'daki montlara 7.000-8.000 TL verip aynı performansı elde edebiliyorsun.

Columbia'nın Türkiye'deki fiyat politikası direkt keriz öpen seviyesinde artık. Akla mantığa uyan bir fiyat politikası değil. Columbia ayrıca bu kadar şişirilecek bir ürün de değil. 2 sene önce ABD'den Columbia kışlık mont ve 2 adet bota 6.000 TL verdim. Türkiye'de sadece montun fiyatı indirimle 18.000 TL'di aynı dönem.

Son düzenleyen: Moderatör: