Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Yurtdışından tanıdık bulup getirtin.
- Makaleler
- 50
Türkiye'den alınmaz. Columbia'nın distribütörü (Gözalan) maalesef sağlam kazıklıyor. Ayrıca Columbia montları o kadar iyi değil. Decathlon'da 1/3 fiyata daha iyi ürünler alınabiliyor. Marka olarak Quechua, Wedze ve Tribord'a bakabilirsin. Elimde hem Columbia hem Quechua mont var, Columbia'yı anca 5 derece havada falan giyiyorum. Quechua'yı ise -10 derecede bile giydiğimde soğuk hissetmedim.
Columbia'da iyi performans istiyorsan 40.000 TL'lik 3 in 1 modellere para bayılman lazım ama Decathlon'daki montlara 7.000-8.000 TL verip aynı performansı elde edebiliyorsun.
Columbia'da iyi performans istiyorsan 40.000 TL'lik 3 in 1 modellere para bayılman lazım ama Decathlon'daki montlara 7.000-8.000 TL verip aynı performansı elde edebiliyorsun.
Uygun fiyata orijinal mont alma imkanımız var mı? Bir ara üç harfli marketlere gelmişti sanırım?
Hangi modeli önerirsiniz?
Bütçe 10k.
Fiyat kıyas komşi:
TheseusunGemisi
Başarılı
Columbia'nın Türkiye'deki fiyat politikası direkt keriz öpen seviyesinde artık. Akla mantığa uyan bir fiyat politikası değil. Columbia ayrıca bu kadar şişirilecek bir ürün de değil. 2 sene önce ABD'den Columbia kışlık mont ve 2 adet bota 6.000 TL verdim. Türkiye'de sadece montun fiyatı indirimle 18.000 TL'di aynı dönem.
Son düzenleyen: Moderatör: