Kötüyüm, siz nasılsınız?Hayırlı akşamlar değerli Techolay üyeleri ve hocalarım. Hal hatır sormak istedim, nasılsınız?
Son düzenleyen: Moderatör:
Kötüyüm, siz nasılsınız?Hayırlı akşamlar değerli Techolay üyeleri ve hocalarım. Hal hatır sormak istedim, nasılsınız?
Sizleri görmek de güzel hocam.İyiyim. Sizler? @bicy burada olunca daha da mutluyum.
Ne güzel
Hayırlı akşamlar değerli Techolay üyeleri ve hocalarım. Hal hatır sormak istedim, nasılsınız?
Evet genel olarak öyle benim şeyler. Kendimi bir kelimeyle özetlesem "düzensizlik" derdim.
Ruhsal olarak bir değişkenlik gösteriyorsun sanırım bir gariplik var olmalı..
Olimpiyatçıların kendi arasında yaptığı ankete göre altın madalya alamıyorum, mutsuz sayılırım. Bir de olimpiyat çalışmak için 2-2,5 haftadır okula gitmiyordum, şimdi gümüş madalya için bütün derslerden geri kalmış oldum.Hayırlı akşamlar değerli Techolay üyeleri ve hocalarım. Hal hatır sormak istedim, nasılsınız?
Sıkma canını dostum. En azından benim gibi olimpiyattan sonra tutup da ara vermek zorunda kalmıyorsun iki sene boyunca. Ayrıca bir şeyler açıklanmadan tutup da moral bozmanın alemi yok.Olimpiyatçıların kendi arasında yaptığı ankete göre altın madalya alamıyorum, mutsuz sayılırım. Bir de olimpiyat çalışmak için 2-2,5 haftadır okula gitmiyordum, şimdi gümüş madalya için bütün derslerden geri kalmış oldum.