Makaleler
4
Yer
Asphodel
Nays'ı severek kullanıyordum ama karttan para çekme özelliğini kullanımdan kaldırmışlar. Kampanyadan kampanyaya kartlara para atıyordum kesintiler kartopu etkisi yapıyordu Nays kullanmadan önce, kesinti yapmayan banka var mı?
Enpara iyi diye duymuştum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuveyt Türk iyidir, ücret almıyor. Enpara da güzel fakat bence arayüzü kötü ve ATM'den para yatırmak istersen sadece QNB ATM'si ücretsiz.

Kuveyt Türk'te Yapı Kredi, Akbank ve PTT ATM'leri ücretsiz. Daha kullanışlı bundan dolayı.

Kuveyt Türk havale ücreti almıyordu en son.

Kuveyt Türk iyidir, ücret almıyor. Enpara da güzel fakat bence arayüzü kötü ve ATM'den para yatırmak istersen sadece QNB ATM'si ücretsiz.

Kuveyt Türk'te Yapı Kredi, Akbank ve PTT ATM'leri ücretsiz. Daha kullanışlı bundan dolayı.

Olay para yollarken kesmesi değil hesaba çekerken kesmemesi, kart numarasını girip hesaba aktarma özelliği yok galiba hicbirinde.

Olay para yollarken kesmesi değil hesaba çekerken kesmemesi, kart numarasını girip hesaba aktarma özelliği yok galiba hicbirinde.
Hiçbir bankada bu özellik yok. Sana tanımlı bir IBAN olur, öyle yollarsın oraya para. Nays gibi bir şey beklemeyin yani. Siz fintech uygulaması arıyorsunuz fakat Nays harici hiçbirini tavsiye etmem. Ya kapanıyorlar ya da para kesiyorlar.

Kart numarasını girmek niye istiyorsunuz ki? Açtığınız banka hesabında durur zaten paranız.

Hiçbir bankada bu özellik yok. Sana tanımlı bir IBAN olur, öyle yollarsın oraya para. Nays gibi bir şey beklemeyin yani. Siz fintech uygulaması arıyorsunuz fakat Nays harici hiçbirini tavsiye etmem. Ya kapanıyorlar ya da para kesiyorlar.

Kart numarasını girmek niye istiyorsunuz ki? Açtığınız banka hesabında durur zaten paranız.

Kampanyalardan dolayı karttan karta atabiliyorum paraları, en son ana hesaba geri çekiyorum farklı bir karta atmam gerekirse diye.

Herhangi bir bankaya atıp o parayi naysa cekip gereken diğer bankaya atma işlemi yapabiliyordum en basitinden en yakın bankamatiğe gidip.

Kampanyalardan dolayı karttan karta atabiliyorum paraları, en son ana hesaba geri çekiyorum farklı bir karta atmam gerekirse diye.
Fintech uygulaması olarak Vodafone Pay olabilir. Direkt kartla para yükleme mevcut, lakin yüklediğiniz parayı çekmek için herhangi bir ATM'den QR ile çekebiliyorsunuz sadece. EFT yapamazsınız. ATM fark etmemeksizin ücret kesmez.

Nays benzeri tek önerebileceğim uygulama bu. Onun dışındakiler tek tek kapanıyor kara para aklamaktan dolayı.

Bahsettiğiniz kampanyaları hâlâ anlayamadım bu arada.

Fintech uygulaması olarak Vodafone Pay olabilir. Direkt kartla para yükleme mevcut, lakin yüklediğiniz parayı çekmek için herhangi bir ATM'den QR ile çekebiliyorsunuz sadece. EFT yapamazsınız. ATM fark etmeksizin ücret kesmez.

Nays benzeri tek önerebileceğim uygulama bu. Onun dışındakiler tek tek kapanıyor kara para aklamaktan dolayı.

Bahsettiğiniz kampanyaları hâlâ anlayamadım bu arada.

Yapı Kredi'nin 300 TL iade kampanyasi var her ay yenileniyor 3 tane Yapı Kredi karti var 900 TL aliyorum oradan her ay 3 farkli karta atiyorum parayı Nays fatura öderken cashback veriyor bana en yakın ATM Halkbank oraya yüklüyorum parayı gibi gibi sebeplerim var naysa benzer bir uygulama yoksa yapacak bir şey yok.

@Livo, Vodafone Pay'de cashback veriyor fatura ödemeye. Ek olarak Yapı Kredi'deki parayı yükler, Halkbank'tan çekersiniz. Bence bakılabilir.