sivofeng

Uzman
Nays üzerinden 2. kez para yükledim ancak bu sefer parayı yükleyince doğrulanmayan bir karttan yükleme yaptınız dedi ve 3 gün pazar yasağı verdi.
Doğrulama kısmını yaptım, uyarı olarak banka reddetti dedi ancak hesaptan 46-50TL kadar para çekildi. Ancak pazar yasağı açılmadı.
Ne yapmalıyım?

Nays uygulamasından kart işlemleri yapıyorsunuz ya o uygulamadan bahsettim. Mail ve telefon numarası doğrulaması istiyorlar son zamanki olaylardan dolayı galiba.

Hocam çekimi yaptı ama miktarları bilemediğim için maksimum deneme hakkına ulaştınız diyor. USD olarak istediği için 2. çekimin USD olarak fiyatı var ancak 1. çekimi bilmediğim için kabul etmedi.

Nays uygulamasından kart işlemleri yapıyorsunuz ya o uygulamadan bahsettim. Mail ve telefon numarası doğrulaması istiyorlar son zamanki olaylardan dolayı galiba.

Kontrol için çekilen tutarlar ne kadar süre sonra bana yatırılır?

Hocam çekimi yaptı ama miktarları bilemediğim için maksimum deneme hakkına ulaştınız diyor. USD olarak istediği için 2. çekimin USD olarak fiyatı var ancak 1. çekimi bilmediğim için kabul etmedi.

Kontrol için çekilen tutarlar ne kadar süre sonra bana yatırılır?

Bana 9aydır yatırmıyorlar onun için Steam community e geri bildirimde bulunmak lazım ben bulundum çözüm olmadı uğraşmadım 34 TL için. Ayrıca sizden parayı çekti ancak Steam hesabına para gelmedi mi yani?

Bana 9aydır yatırmıyorlar onun için Steam community e geri bildirimde bulunmak lazım ben bulundum çözüm olmadı uğraşmadım 34 TL için. Ayrıca sizden parayı çekti ancak Steam hesabına para gelmedi mi yani?

Hocam parayı yatırmışlar o yönden bir sorun yok ancak hesap için, gelecekte herhangi bir sorun/kalıcı yasaklama vs olur mu?
Kırk yılın başı cashback fazla diye farklı yerden yatırayım dedim olana bak.

Parayı benden çekti ancak sonra senden ne kadar çektik yaz dedi. Ancak sorun şurada ki benden çekilen ücret TL ile yazıyordu ancak Steam dolar olarak istedi. Yatan parayı çevirdim onu da kabul etmeyince 3 gün bekle dedi. 3 günden sonra ilerleyen süreçte herhangi bir şey olmaz değil mi? Fena pişman oldum.

Hocam parayı yatırmışlar o yönden bir sorun yok ancak hesap için, gelecekte herhangi bir sorun/kalıcı yasaklama vs olur mu?
Kırk yılın başı cashback fazla diye farklı yerden yatırayım dedim olana bak.

Parayı benden çekti ancak sonra senden ne kadar çektik yaz dedi. Ancak sorun şurada ki benden çekilen ücret TL ile yazıyordu ancak Steam dolar olarak istedi. Yatan parayı çevirdim onu da kabul etmeyince 3 gün bekle dedi. 3 günden sonra ilerleyen süreçte herhangi bir şey olmaz değil mi? Fena pişman oldum.

Aynı sorunu bende yaşadım bana da dolar olarak yaz dedi de 46TL ise 1.20 dolar yazacaksın (örnek olarak verdim kaç dolar ediyor bilmiyorum bakarsın sen) bir şey olmaz bana 1 hafta pazar yasağı verdi bir daha da para çekme vs. olmadı uzun süredir alışveriş yapıyorum. (tabii ininal a devlet tarafından yasak getirilince kullanamadım sağ olsunlar paramda kaldı orada) bir sorun olmadı ben tam olarak aynı sorunu yaşadım ancak paramı geri vermediler. Korkmanıza gerek olacak bir durum yok iyi günler dilerim.