emo16

Uzman
Merhaba, Steam üzerinden Nays kampanyasıyla oyun almaya çalışıyorum ama birkaç gündür bu sorunu yaşıyorum. Bazı arkadaşlar ticket açıp Steam hesabını güncelleyince sorunun çözüldüğünü söylemiş, ancak Steam benden herhangi bir işlem yapmamı istemiyor. Nays sanal kart olduğundan mı bu durumu yaşıyorum ve %30 cashback’i kaçırmak istemiyorum, hazır 5 oyun bulmuşken. Sorunu çözme şansım var mı? Steam hesabımın bölgesi Ukrayna.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir sorun yaşamıyorum. Bakiye yeterli mi?

Kartımda 2K bakiye var ama sürekli sorun yaşatıyor onu da geçtim cüzdan kodu alayım dedim o şekilde sorunu çözeyim ama hala aynı sorunu veriyor Nays ile ödeme de sorun yaşatıyor normal kart ile ödeme yaparsam ödeme yapacaktır ama Nays da kampanyada dolayı istiyorum

Kartımda 2K bakiye var ama sürekli sorun yaşatıyor onu da geçtim cüzdan kodu alayım dedim o şekilde sorunu çözeyim ama hala aynı sorunu veriyor Nays ile ödeme de sorun yaşatıyor normal kart ile ödeme yaparsam ödeme yapacaktır ama Nays da kampanyada dolayı istiyorum

CVV sabit mi yoksa değişen CVV mi kullanıyorsunuz? Bazen sabit CVV zannedip değişen CVV girmediği için onaylamıyor.

3 hafta önce sorunsuz alışveriş yapmıştım. CVV kodu değiştiği için kart bilgilerinin olduğu ekranı kapatmadan ödeme yapmanız gerekiyor. Bunu yaptığınız halde ödeme başarısız oluyorsa canlı desteğe başvurun.