Vira

Üstün
Makaleler
1
Çok komik bir şey. Koskoca İş Bankası'nın yaptığı Nays kartı hiçbir ATM kabul etmiyor. Kart ile ne para cekebiliyorsun ne de para yatirabiliyorsun sadece harcayabiliyorsun. QR kod ile oluyor ancak telefonun yanında değilse yatiramiyorsun veya bir bakiyeni bile kontrol edemiyorsun. Saçmalık.

Hesabın muhtemelen onaylanmamış, bu yüzden limitin 2750 TL ve bazı özellikleri kullanamıyorsun. Yapman gerekenler:
  1. Ailenden biri (annen veya baban) Nays hesabı açacak ve sana onay verecek.
  2. Ancak iş burada bitmiyor. Annen veya baban senin adına İlk İmza Hesabı açmalı; yoksa kendi adına İşbankası hesabı açman gerekiyor (18 yaşından büyük olman şart). Eğer İşbankası hesabın zaten varsa (18 yaşından büyük olduğunda), buradan Nays hesabına 1 TL gönderebilirsin. Hesabın anında onaylanacaktır.
  3. 18 yaşından küçük olduğun varsayımıyla, şubeden velinle İlk İmza Hesabı açtırmalısın. Ailende iş bankası kullanan yoksa orada açacaklar. açtırdığın hesaptan Nays kartına 1 TL göndermen gerekiyor.
  4. İlk İmza Hesabı açarken Nays IBAN’ını da kaydettir. unutursan şubeye gitmek zorundasın sadece kayıtlı ibanlara para atabiliyorsun (Ben unuttum, yarın tekrar bankaya gideceğim; sen unutma.)

Son düzenleme:
Hesabın muhtemelen onaylanmamış, bu yüzden limitin 2750 TL ve bazı özellikleri kullanamıyorsun. Yapman gerekenler:
  1. Ailenden biri (annen veya baban) Nays hesabı açacak ve sana onay verecek.
  2. Ancak iş burada bitmiyor. Annen veya baban senin adına İlk İmza Hesabı açmalı; yoksa kendi adına İş Bankası hesabı açman gerekiyor (18 yaşından büyük olman şart). Eğer İş Bankası hesabın zaten varsa (18 yaşından büyük olduğunda), buradan Nays hesabına 1 TL gönderebilirsin.
  3. 18 yaşından küçük olduğun varsayımıyla, şubeden velinle İlk İmza Hesabı açtırmalısın. Buradan Nays kartına 1 TL göndermen gerekiyor.
  4. İlk İmza Hesabı açarken Nays IBAN'ını da kaydettir. (ben unuttum, yarın tekrar bankaya gideceğim; sen unutma.)

Hayir, hesabım onaylı. Limitim de 100.000 TL.

Kart geldiğinde şifresini değiştirdin mi? Eğer kartın 3. bir kişi tarafından alındıysa örneğin annen veya baban uygulamadan kartımı teslim aldım adımını tamamlaman gerekiyor 10 gün içerisinde.

Kart geldiğinde şifresini değiştirdin mi? Eğer kartın 3. bir kişi tarafından alındıysa örneğin annen veya baban uygulamadan kartımı teslim aldım adımını tamamlaman gerekiyor 10 gün içerisinde.

Hayır, geldiğinden beri sifresini degistirmedim ve ablam teslim aldi ancak uygulamadan teslim aldim adımını yapmıştım.

Nays bildiğiniz dolandırıcı. İş bankası müşterisi olmadığınız sürece hiçbir şey yapamıyorsunuz. Sadece kartınızdaki paranızı harcamanıza izin veriyor. Bi zahmet :D

İş Bankası musterisiyseniz mantikli oldugu durumlar olabiliyor, ben fatura cashbacki icin kullanıyorum genelde.
Ufak miktarlardaki para transferleri icinde İş Bankası'ndan naysa sonra istedigim hesaba gonderiyorum bu sekilde komisyondan kurtuluyorsun.