Heisenberg

Yetkin
Merhaba,

Nays'ı daha avantajlı bulduğum için Papara'dan geçmek istemiştim ama bir türlü kimlik kartımı kabul ettiremiyorum. En az 1 haftadır iPhone 11-14 Pro Max gibi telefonlarda dahil olmak üzere 3-4 telefondan denedim. Ne yaparsam yapayım olmadı. Müşteri hizmetleri de pek yardımcı olmadı. Benzer sorunu yaşadıysanız nasıl çözdünüz?

Kimlik kartımda ben sorun olduğunu düşünmediğim için uğraşmadım. Müşteri hizmetleri ne dedi size?
Tekrar tekrar deneyin dedi :D En son ki aramamda arıza kaydı gibi bir şey oluşturttum 4-5 gündür bekliyorum.

Bu arada daha yeni Parolapara'ya kayıt oldum tekte arabada seyir halinde olmama rağmen aldı bilgileri. Bence Nays'ta bir sıkıntı var.

Tam olarak hangi aşamayı kabul etmiyor? Ön ve arka yüzü okutma aşaması mı yoksa ondan sonra gelen telefonun NFC çipine okutma aşaması mı? NFC çipine okutma biraz sancılı olabiliyor, NFC çipinin yerini tam bilmiyorum ama kameraya yakın bir yerde oluyor, o bölgelerde yavaş bir şekilde hareket ettirip kimlik okunuyor dediği anda sabit tutarak çözdüm ben. Tabii çözülene kadar rahat 10 kere okuma hatalı demiştir.

Tam olarak hangi aşamayı kabul etmiyor? Ön ve arka yüzü okutma aşaması mı yoksa ondan sonra gelen telefonun NFC çipine okutma aşaması mı? NFC çipine okutma biraz sancılı olabiliyor, NFC çipinin yerini tam bilmiyorum ama kameraya yakın bir yerde oluyor, o bölgelerde yavaş bir şekilde hareket ettirip kimlik okunuyor dediği anda sabit tutarak çözdüm ben. Tabii çözülene kadar rahat 10 kere okuma hatalı demiştir.
Şifreyi belirledim son olarak arkalı önlü okutmamı istiyor o aşama. Hala deniyorum olmuyor kafayı yedim artık.

Ben de aynı sorunu yaşıyorum fakat ön arka yüz doğrulaması giriş yaparken karşıma çıkıyor. 3 haftadır Nays'a giremiyorum. Müşteri hizmetlerine yazdım destek talebi oluşturdu, cevap olarak gün ışığında çekmemi ve hata devam ederse ilerleyen günlerde uygulamayı güncellememi söylediler. Başka cihazlarda da denedim hiçbir şekilde olmuyor. Siz sorunu çözebildiniz mi?

Ben de aynı sorunu yaşıyorum fakat ön arka yüz doğrulaması giriş yaparken karşıma çıkıyor. 3 haftadır Nays'a giremiyorum. Müşteri hizmetlerine yazdım destek talebi oluşturdu, cevap olarak gün ışığında çekmemi ve hata devam ederse ilerleyen günlerde uygulamayı güncellememi söylediler. Başka cihazlarda da denedim hiçbir şekilde olmuyor. Siz sorunu çözebildiniz mi?
Aynı sıkıntı. Çözemedim.