Vira Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.678 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 1.907 25 Şubat 2026 #1 Esenlikler, cüzdanlarım kısmında yok. Sadece fiziksel kartım gözüküyor. Eğer olmuyorsa sanal kart oluşturup para yükleyebileceğim bir yer var mı?
Esenlikler, cüzdanlarım kısmında yok. Sadece fiziksel kartım gözüküyor. Eğer olmuyorsa sanal kart oluşturup para yükleyebileceğim bir yer var mı?
Bronzen Başarılı Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 369 Çözümler 1 Beğeniler 78 25 Şubat 2026 #2 Vira dedi: Esenlikler, cüzdanlarım kısmında yok. Sadece fiziksel kartım gözüküyor. Eğer olmuyorsa sanal kart oluşturup para yükleyebileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim kadarıyla sanal kart oluşturulmuyor. Sadece cvv si farklı numara veriyor 5dk lığına o kadar.
Vira dedi: Esenlikler, cüzdanlarım kısmında yok. Sadece fiziksel kartım gözüküyor. Eğer olmuyorsa sanal kart oluşturup para yükleyebileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim kadarıyla sanal kart oluşturulmuyor. Sadece cvv si farklı numara veriyor 5dk lığına o kadar.
P Peter Deneyimli Fırsat Avcısı Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 793 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 814 Yer Queens 25 Şubat 2026 #3 Fiziksel kart aldıktan sonra sanal karta izin vermiyor sanırım. Bende bayağı kurcalamıştım uygulamayı.
Fiziksel kart aldıktan sonra sanal karta izin vermiyor sanırım. Bende bayağı kurcalamıştım uygulamayı.