zqrba

Becerikli
Merhaba. İş Bankası İlk İmza aldım fakat daha gelmedi. Benim de acil bir ödeme yapmam lazım, sanal kart nereden açabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. İş Bankası İlk İmza aldım fakat daha gelmedi. Benim de acil bir ödeme yapmam lazım, sanal kart nereden açabilirim?
Sanal karta gerek yok. Maximum Mobil'i indirince ilk imza kartinizin tum ayarlarini ve bilgilerini gorebiliyorsunuz. Benim de elime gecene kadar Maximum'dan hallettim hocam.

İlk imza hesabı bir bankamatik/debit kart hesabı olacak. Kredi kartınız olmadan sanal kart oluşturamazsınız (banka hesabına bağlı ön ödemeli durumlar hariç). Mobil uygulamaya giriş yapabiliyorsanız Kartlarım ekranına tıklayın ve Sanal Kartlarım sekmesi üzerinden "Kart Başvurusu Yap" ekranını takip edin. Devamında size kuvvetle muhtemel "İşlem için uygun kartınızın bulunmadığını" gösterecektir.

İş Bankası'nın, Papara gibi bir sistemi daha var. Nays diye bildiğim kadarıyla 12 yaş üzeriysen kayıt olabiliyorsun, tüm özelliklerden faydalanabilmek için ise ebeveyn onayı istiyor.

Sağ olun hocam deneyeceğim. İndirdim uygulamayı hocam, kartı bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Kartlarım diyorsunuz hocam ana ekrandan. Daha sonra İş Bankası hesabinizi giriyorsunuz. Orada ilk imza kartınız çıkacak. Oradan kart bilgilerini göster tikini açın hocam.

Ayrica diger hocalarım hakli banka kartina sanal acamazsiniz is bankasinda.