Captain Skriniar 71 Başarılı Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 800 Beğeniler 494 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 2 Şubat 2026 #1 Merhabalar. Nays uygulamasına giriş yapmaya çalıştığımda 'teknik nedenlerden ötürü isteğinizi gerçekleştiremiyoruz' hatası alıyorum. Uygulamayı sildim-yükledim olmadı, mobil veri Wi-Fi arası geçiş yaptım olmadı, günlerce bekledim, yine olmadı.
Merhabalar. Nays uygulamasına giriş yapmaya çalıştığımda 'teknik nedenlerden ötürü isteğinizi gerçekleştiremiyoruz' hatası alıyorum. Uygulamayı sildim-yükledim olmadı, mobil veri Wi-Fi arası geçiş yaptım olmadı, günlerce bekledim, yine olmadı.
Bcansiz74 72 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 176 Çözümler 14 Beğeniler 188 2 Şubat 2026 #2 Cihazınızda root veya custom ROM mevcutsa sorun yaşıyor olabilirsiniz.
KS KS Captain Skriniar 71 Başarılı Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 800 Beğeniler 494 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 2 Şubat 2026 #3 Bcansiz74 dedi: Cihazınızda root veya Custom ROM mevcutsa sorun yaşıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Hem Android hem de iOS üzerinde denedim root veya Custom ROM olmadığı halde ve ikisinde de aynı hatayı verdi.
Bcansiz74 dedi: Cihazınızda root veya Custom ROM mevcutsa sorun yaşıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Hem Android hem de iOS üzerinde denedim root veya Custom ROM olmadığı halde ve ikisinde de aynı hatayı verdi.