Spydea

Yetkin
Makaleler
1
Ailemi Papara'ya zar zor ikna etmiştim ama son olaylardan sonra bu tarz kuruluşlara olan güvenleri kırıldı. Kart kullanımı için İş Bankası İlk İmza'yı düşünüyorlar, ben de cashback için Nays'ı eklemeyi düşünüyorum araya. Bu tarz önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende o aşamayı Nays ile çözmeyi düşünüyordum, parayı İlk İmza'dan Nays'a atacağım, ordan transfer sorunu çözülecek diye düşünmüştüm.
Telefonum bozuk olmasa Nays'a giriş yapıp test ederdim yapılabiliyor mu diye. Deneyimli olan varsa yazabilir.

Ailemi Papara'ya zar zor ikna etmiştim ama son olaylardan sonra bu tarz kuruluşlara olan güvenleri kırıldı. Kart kullanımı için İş Bankası İlk İmza'yı düşünüyorlar, ben de cashback için Nays'ı eklemeyi düşünüyorum araya. Bu tarz önerisi olan var mı?
Nays nasıl bir kart bende merak ediyorum. Papara hesabım banlı kullanamıyorum yeni bir karta geçmem lazım.

Nays senin için en iyisi olur fakat 18 yaş altı hesap kullanmak istiyorsan veli adına da hesap açman gerek açtığın zaman veli hesabından bağlı olan hesaplarım kısmında kendine yetki verince herhangi bir kısıtlama olmadan kullanırsın.

Nays nasıl bir kart bende merak ediyorum. Papara hesabım banlı kullanamıyorum yeni bir karta geçmem lazım.

Nays'ın kapanma durumu diğerlerine göre çok daha az ne de olsa İş Bankası'na ait.