creazy

Başarılı
Merhaba,

Papara'nın kapanmasıyla birlikte artık onu kullanamıyoruz. Ben de alternatif ararken Nays ile papel dikkatimi çekti. Verdikleri avantajlar, kampanyalar ve cashback fırsatları oldukça hoşuma gitti. Tarz olarak da Papara'ya oldukça benziyor gibi geldi.

Sizce denemeye değer mi, gerçekten kullanılabilir mi?

Hocam Nays güzel ama limitleri çok fazla. Onu kaldırmak için 18 yaş altı iseniz veliniz ile beraber İş Bankası'na gidip hesap açtırmanız gerekiyor. Ama havale EFT kısmında sınırlar var sadece tanımlı alıcılara para aktarabiliyorsunuz. Yani para aktaracaginiz kisilerin listesini subeye vermeniz gerekiyor. Papel'in ben yakında patlayacağını düşünüyorum ama yüksek miktarlar tutmamak kaydı ile kullanılabilir. Eğer cashbackden ziyade ücretsiz EFT havale isterseniz Kuveyt Türk veya TFKB'ye bakabilirsiniz. Bunlara ek olarak Garanti'nin Paracard için verdiği kampanyalarda en azından benim için tatmin edici tek sıkıntısı onda EFT/Havale ücreti var.

Nays'ın otomatik ödemelerde sanal kart için sürekli değişen CVV problemi var maalesef. Bende Papara sonrası tüm abonelikleri bağlayabilecek bir sanal kart/kredi kartı arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nays'ın otomatik ödemelerde sanal kart için sürekli değişen CVV problemi var maalesef. Bende Papara sonrası tüm abonelikleri bağlayabilecek bir sanal kart/kredi kartı arıyorum.
Sanal kartta CVV değişmesi bir şeyi etkilemiyor diye biliyorum.

Merhaba,

Papara'nın kapanmasıyla birlikte artık onu kullanamıyoruz. Ben de alternatif ararken Nays ile papel dikkatimi çekti. Verdikleri avantajlar, kampanyalar ve cashback fırsatları oldukça hoşuma gitti. Tarz olarak da Papara'ya oldukça benziyor gibi geldi.

Sizce denemeye değer mi, gerçekten kullanılabilir mi?
İş Bankası+Nays
Tami
Paycell
Vodafone Pay
Ve içinde çok para tutmamak kaydıyla Papel kullanabilirsiniz.