NBA 2K 27 kırıldı

@ElonXMusk, guvenli degil. Sabit bir yerden almiyor, karisik. Bizzat Qoob Repack'in paketinin dagitimini yaptigini gordum. Qoob malware iceren bir repacker. Camiada uzun suredir kanitlanmis bir durum bu.

Repack kullanilacaksa direkt orijinal kaynagindan indirilmeli. FitGirl, DODI, Xatab, ElAmigos; direkt kendi sitelerinden indirmek gerekli. Araya ucuncu parti baska bir site daha girince risk ciddi bicimde artiyor.

.vip ile biten yerli site cidden problemli. Hatta genel olarak yerli siteler problemli. Dogru kaynak secimi cok onemli korsanda.
Sözde setup dosyasında yazan siteden indirdiğim aynı oyunla karşılaştırmıştım. Orijinal sitesindeki dosyada VT 3 tane false positive verdi bu .vip sitesinde yarısından fazlası trojan vermişti. Ayrıca gereksiz bir şekilde bütün dosyaları şifreli şekilde sıkıştırılmış. VT sonucunu şaşırtmak için olduğunu düşünüyorum.

Haklısın, bu .vip isimli sitenin yan sitesi içinde geçerli, oyun indir içinde.

@ElonXMusk, dedigim gibi genel olarak yerli korsan sitelerinin cogu riskli. Orijinal kaynaklari kullanmak her zaman en dogrusu. Korsanin kendisi zaten illegal bir icerik oldugu icin bir de araya gereksizce ucuncu parti siteler eklersen durup durmadik yere riske atarsin kendini. Orijinal kaynaklari ogrendikten sonra kullanmak zor degil.

Zira bizim forum var sorsak bile güvenmek zor olmaz. Biraz tecrübe lazım bunun için. Benim eskiden 10 yaşında YouTube kanalım vardı oyunları crack indirmeyi gösteriyordum. Fakat kapandı

O sitenin ben. @Michael MYERS demişti güvenli diye hep orayı kullanıyordum. Neyse artık param varsa oyun alırım.

Ağlayacaksan oynamayalım. Bu şekilde hedef göstermen hoş değil. Ben 50'den fazla oyun indirdim ve sorun yaşamadım buna dayanarak güvenilir demekte de haksız olduğumu düşünmüyorum. Nereden olursa olsun her şekilde şüpheyle yaklaşmanız lazım zaten. FitGirl'de de olur, DODI'de de, Steamrip'te de.

Hayır, sen beni yanlış anladın. Ben seni hedef göstermedim dostum. Ben senin söylediğini söyledim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…