Özel eğitim
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Hocam 1 eşofmanın maaliyeti ne kadar? Sattığınız fiyat ne kadar?
Hocam Nike'dan aldığınız eşofmanların maliyeti bize taş çatlasın 200 TL. Oda yani her şeyi en pahalısından hesap edersek. Yoksa biz toptancıya 130'a satıyoruz kaliteli kumaş olursa falan. Yani şahsen o fiyatları görüp ve alanları görünce üzülmüyor değilim. DeFacto tarzı yerlerdeki eşofmanlarda ortalama 90-100 TL.
Hocam Nike'dan aldığınız eşofmanların maliyeti bize taş çatlasın 200 TL. Oda yani her şeyi en pahalısından hesap edersek. Yoksa biz toptancıya 130'a satıyoruz kaliteli kumaş olursa falan. Yani şahsen o fiyatları görüp ve alanları görünce üzülmüyor değilim.
Hocam, maliyeti 200 TL toptancıya 130 TL'ye sattınız -70 TL zarar var. Hocam, 1300 TL olmasın satış fiyatı.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Hocam, maliyeti 200 TL toptancıya 130 TL'ye sattınız -70 TL zarar var. Hocam, 1300 TL olmasın satış fiyatı.
Hocam Nike ile biz aynı mı üretiyoruz? Nike'ın kalitesinde en detayına kadar kaliteli yaparsak 200, bizim kaliteli yaptığımız ürünün maliyet 130.
Hocam, yanlış okuyup yanlış anlamışım.Hocam Nike ile biz aynı mı üretiyoruz? Nike'ın kalitesinde en detayına kadar kaliteli yaparsak 200, bizim kaliteli yaptığımız ürünün maliyet 130.
IV.MURAT
Yetkin
Kuryelik yapıyorum.
Pederin pazar tezgahının işletmesini yapıyorum. Adam artık yaşlandı, içi rahat olsun diye yine hesabı ona tutturuyorum, malı da o seçer, ben sadece satışını para para döndürme işine bakarım.
Ayrıca ön lisans makine stajyeriyim, DGS düşünüyorum.
Butik olarak bisiklet ve motosiklet de tamir ederim. Hatta makineyi de sırf bunun için okuyorum, sıfırdan kendi motor bloğumu üretme hedefim var.
Aklımda birkaç tecrübe edinmek istediğim meslek daha var; kaynakçılık, yazılım vs.
Pederin pazar tezgahının işletmesini yapıyorum. Adam artık yaşlandı, içi rahat olsun diye yine hesabı ona tutturuyorum, malı da o seçer, ben sadece satışını para para döndürme işine bakarım.
Ayrıca ön lisans makine stajyeriyim, DGS düşünüyorum.
Butik olarak bisiklet ve motosiklet de tamir ederim. Hatta makineyi de sırf bunun için okuyorum, sıfırdan kendi motor bloğumu üretme hedefim var.
Aklımda birkaç tecrübe edinmek istediğim meslek daha var; kaynakçılık, yazılım vs.
tsaana
Başarılı
Elmas testere satıyoruz.Evet ben başlıyorum.
Bir firmada Depo Yöneticisi olarak çalışıyorum siz ne iş yapıyorsunuz ?