Ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?

10 Saat 27 dakika. 3 saat clash royale - 2 saat insta - 5 saat kadar da dizi izlemişim.
Cihaz ne hocam?

Bana LG G4'ümu hatırlattınız. %100 şarjla yarım saat - bir saat arası biterdi şarjı
Bende de şuan çekmecede yatan LG G4 var. Pili orijinal. Şarjı bitince şarj kablosu ile 2 saniyeliğine şoklarsam ekran süresi 6-7 saat kadar gidiyor.

Ana cihazım Redmi Note 12. Bir saat önce şarjdan %100 olarak çekmiştim ve kenara koymuştum, mobil veriyi kapatmayı unutmuşum şuan %32 kalmış.

Pixel Exp Android 13 yüklü Mi 11 Lite. Yeni bir cihaza geçmeyi düşünüyorum şu cihazın beni günlük ortalama 7-9 saat civarı götürmesinden vazgeçebilir miyim gözüm yemiyor açıkçası.

Bu arada Mobil veri sürekli açık, konum da günlük 6-8 saat açık. Çok manyak istatistiklere sahip gibi.

Cihaz: S24 Ultra
Ortalama 7 saat (±25 dakika), batarya sağlığı %99.

Koşullar:
  • Parlaklık ortalama %50,
  • WI-FI evde daimi açık,
  • BT ve mobil veri evde olmadığımda daimi açık (± miktarını bu değiştiriyor genel olarak),
  • AOD açık,
  • Ekran çözünürlüğü; QHD+,
  • Konum kapalı.

Son düzenleme:

Genel olarak 7-8 saat arası. Hep mobil veri kullanırsam 5 saate düşüyor. Aynı şey AOD için de geçerli.

Cihaz: Redmi 9A.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…