Ne olmak istiyordunuz, ne oldunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yonga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 801
  • Etiketler Etiketler
    kariyer meslek
Makaleler
7
70'lerdeki TRT röportajları gibi bir soru sormak istedim. Bu soru bir mesleğe, kariyere sahip arkadaşlara tabii. Küçük yaşta veya okuyan arkadaşlarımıza değil.

Eskiden ne olmak istiyordunuz, şu an hangi mesleği icra ediyorsunuz?

Ben 5 yaşlarında da bilgisayar mühendisi olmak istiyordum, bir bilgisayar programcısı ve programlama eğitmeni oldum son 5 yıldır da bu kariyerde ustalaşıyorum. Ya siz?

Aynısı, ben daha gerilerdeyim sadece. Ustalığa daha var.

Daha olmadım ama cevaplamak isterim. Hedefim yazılım mühendisliği. Olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum. Umarım herkes bu yolda başarılı olur.

Astronot olmak isterdim, doktor oluyorum.

Denizci olmak istiyordum su an neyim bilmiyorum. Kendimi "dream maker" olarak tanimlasam da her seyden bir seyim herhalde. Yazarlik, menajerlik, yeri geliyor organizatör. Dümenden DJ'lik. Genel olarak müzik işiyle uğraşıyorum, arada sanatcilara söz vs. de satıyorum. Bakacağız.

İfadeler: 150
Öyle mi? Seninle bir Avrupa seyahati sarar sanki.

Holding sahibi bir iş adamı olmak isterdim şu an bir şey değilim. Bakacağız.

Bu yaz umarım aksilik çıkmaz da şu Tayland'a giderim. Dersen Berlin nights olacak, götür beni Yoo!
Tayland planım benim de vardı da yanlışlıkla para durumum sıfırın altına indi. Şu ana kadar sadece Belgrad ve Tokyo'ya gittim. Schengen de alabileceğimi düşünmüyorum. Tayland'da 4/20 sarardı. Belki işler patlar da giderik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…