Makaleler
7
70'lerdeki TRT röportajları gibi bir soru sormak istedim. Bu soru bir mesleğe, kariyere sahip arkadaşlara tabii. Küçük yaşta veya okuyan arkadaşlarımıza değil.

Eskiden ne olmak istiyordunuz, şu an hangi mesleği icra ediyorsunuz?

Ben 5 yaşlarında da bilgisayar mühendisi olmak istiyordum, bir bilgisayar programcısı ve programlama eğitmeni oldum son 5 yıldır da bu kariyerde ustalaşıyorum. Ya siz?

Aynısı, ben daha gerilerdeyim sadece. Ustalığa daha var.
1715376990421.webp

Çok sevindim! :) Ustalığa her zaman daha var hiçbir zaman oldum diyemeyiz. Kovalamaya ve gelişmeye devam! ♥

Daha olmadım ama cevaplamak isterim. Hedefim yazılım mühendisliği. Olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum. Umarım herkes bu yolda başarılı olur.

Denizci olmak istiyordum su an neyim bilmiyorum. Kendimi "dream maker" olarak tanimlasam da her seyden bir seyim herhalde. Yazarlik, menajerlik, yeri geliyor organizatör. Dümenden DJ'lik. Genel olarak müzik işiyle uğraşıyorum, arada sanatcilara söz vs. de satıyorum. Bakacağız.

Denizci olmak istiyordum su an neyim bilmiyorum. Kendimi "dream maker" olarak tanimlasam da her seyden bir seyim herhalde. Yazarlik, menajerlik, yeri geliyor organizatör. Dümenden DJ'lik. Genel olarak müzik işiyle uğraşıyorum, arada sanatcilara söz vs. de satıyorum. Bakacağız.
Öyle mi? Seninle bir Avrupa seyahati sarar sanki.

Bu yaz umarım aksilik çıkmaz da şu Tayland'a giderim. Dersen Berlin nights olacak, götür beni Yoo!
Tayland planım benim de vardı da yanlışlıkla para durumum sıfırın altına indi. Şu ana kadar sadece Belgrad ve Tokyo'ya gittim. Schengen de alabileceğimi düşünmüyorum. Tayland'da 4/20 sarardı. Belki işler patlar da giderik.