Ne tarz oyunlar seviyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AtoMiK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 136
  • Etiketler Etiketler
    oyunlar tarz
Vanguarda izin veriyorsun yani bilgisayarindan görüntüsü almasına.

Ana PC'mde oynamıyorum 2. PC'mde oynuyorum. Onunla da maksimum film falan izliyorum çok istiyorsa SS ini ben çekip atayım :D.

Bunun geliri düzgün oluyor mu ki hocam? TF ve CS2 kazandırıyor da.

CS 2'deki gibi şans faktörü geçerli ama PC genel olarak ortalama olduğu için herhangi bir oyun oynarken arkada açık tutabiliyorum çok da performans kaybı yaşatmıyor. ( R5 5600, R9 380, 32 GB RAM)

Benim oyun zevkim sürekli değişiyor, tabii en iyi oyunlar listesi yapsam bu sabit kalır uzun bir süre ama atıyorum, geçen sene ve bu sene full souls-like oyun oynadım, ondan önceki 1-1.5 sene uzay simülasyon oyunları oynuyordum, ondan da önce online FPS, MOBA oyunları, CS'dir, LoL'dür, Valorant'tır, Rainbow Six'tir vs vs. Benim oyun zevklerim giyim sektörü gibi her mevsim olmasa da bir kaç yılda bir oynadığım oyun türü değişiyor.

CS 2'deki gibi şans faktörü geçerli ama PC genel olarak ortalama olduğu için herhangi bir oyun oynarken arkada açık tutabiliyorum çok da performans kaybı yaşatmıyor. ( R5 5600, R9 380, 32 GB RAM)
Oyunu sadece günlük droptan ibaret sanıyordum. Arkada acık bıraktıkca veriyorsa güzel.

Oyunu sadece günlük droptan ibaret sanıyordum. Arkada acık bıraktıkca veriyorsa güzel.

God mode açıp en düşük ayarlarda arkada bırakınca da item veriyor. Steam TL'ye geçmeden önce 180 TL'lik item düşmüştü. Ama bunu yapabilmek için de atölyeden bir eklenti kurman gerek haberin olsun.

Heavy Weight Mouse GIF by WorldofTanks

Böyle bir şey.

Tür olarak en sevdiğim --> Souls-Like.
Oynanış mekanikleri olarak --> God of War 2018 ve üstü oyunlarının ki gibi oynanışı olan oyunlar.

En sevdiğim oyun ise Lies of P ve ya Dark Soul Remastered.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt