Wartz

Başarılı
Makaleler
5
Friendslopun anlamı arkadaşlar ile oynanılabilen indie oyunlar anlamına gelmektedir. Bu sıralar friendslop oyunlar aşırı derecede arttı. Arkadaşınız yoksa hiç zevk vermiyor ve açıkçası bu biraz üzücü. Ne düşünüyor sunuz?

Friendslop oyunlarının örnekleri: R. E. P. O, PEAK, RV There Yet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stardew Valley'de yakın dönemde güncelleme aldı ve artık 8 kişiye kadar tek save üzerinden oynanabiliyor. Çeşitli modlarla 16 kişi oynadığımız da oldu.

Ben bu tarz oyunların daha da artması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta oyun dünyası sadece AAA oyunlardan ibaret değil.

Friendslopun anlamı arkadaşlar ile oynanılabilen indie oyunlar anlamına gelmektedir. Bu sıralar friendslop oyunlar aşırı derecede arttı. Arkadaşınız yoksa hiç zevk vermiyor ve açıkçası bu biraz üzücü. Ne düşünüyor sunuz?

Friendslop oyunlarının örnekleri: R. E. P. O, PEAK, RV There Yet.
Kesinlikle daha da artması gerektiğini düşünüyorum. Arkadaşlarınla oynayabileceğin tek oyunlar FPS oyunları olmamalı.

Yayıncı oyunları deseler daha doğru olur muş ya bu isim yerine. Güzel olanları cidden güzel oluyor ama çoğu çok çabuk unutulan oyunlar oluyorlar.

Kesinlikle daha da artması gerektiğini düşünüyorum. Arkadaşlarınla oynayabileceğin tek oyunlar FPS oyunları olmamalı.
Tek FPS oyunu yok zaten bir sürü oyun var ama benim gibi yalnız insanların böyle oyunları görünce can sıkıntısına girsin istemiyorum. Ben şahsen nefret ediyorum çünkü bir sürü bu tarz oyunlar var ve yalnız insanların oynayabileceği oyunlar çok azaldı. Piyasa konusunda bunlar tutuyor anlıyorum ama yalnız insanlarında oynayabileceği oyunlar yapsalar daha iyi olur bence.

Stardew Valley'de yakın dönemde güncelleme aldı ve artık 8 kişiye kadar tek save üzerinden oynanabiliyor. Çeşitli modlarla 16 kişi oynadığımız da oldu.

Ben bu tarz oyunların daha da artması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta oyun dünyası sadece AAA oyunlardan ibaret değil.
Yani çok artsa zaten birkaç ay içinde unutulmuş olacaklar. Kararı dikkatli vermek lazım.