Ne yapacağımı bilmiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zeitnot
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 91
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B

Açığa geç, liseyi bitirip İngilizce diploması, güvenlik sertifikası tarzı şeylerden toplayabildiğin kadar topla. Sonra iş başvurusu yap.

İnşallah hocam, gitmeyi çok istiyorum ama nasip.
Aga sen şimdiden dil öğren ben oyunlarda konuşa konuşa baya geliştirdim her şeyini ingilizce yap maruz kal o dile. Üstüne kendine network yap.

@Nefs İlmi hocam dediğinizi yaptım, konfor alanımdan çıktım ancak bana iyi gelmedi.
Notlarım özellikle çok düşüşe geçti, tek yeteneğim olan oyunlarda kötüleşmeye başladım, üstelik zevk alamadım dışarıdan.
Hala olgun göremiyorum etrafımdakileri, doğru kişileri bulmak olduğum şehirde çok zor, uyum sağlayamadım dışarıya.

Durum nedir? Ben ne dedim? Hiç hatırlamıyorum. Özetleyebilir misin?

Ayrıca konfor alanımdan çıktım derken ne yaptın, açıklar mısın?

Durum nedir? Ben ne dedim? Hiç hatırlamıyorum. Özetleyebilir misin?

Ayrıca konfor alanımdan çıktım derken ne yaptın, açıklar mısın?

Hayata atılmam hakkında babama destek verdiğinizi söylemiştiniz, evden çıkıp arkadaşlarımla takılmamı falan, hala çok çocukça geliyor arkadaşlarım, mutlu falan da hissetmiyorum.

Hayata atılmam hakkında babama destek verdiğinizi söylemiştiniz, evden çıkıp arkadaşlarımla takılmamı falan, hala çok çocukça geliyor arkadaşlarım, mutlu falan da hissetmiyorum.
Bundan pek bir şey anlamam mümkün değil. Daha çok detay verir misin?

Bu kısımda yazmışsınız.

Tamam, ne yaptın peki? Konfor alanından nasıl çıktın? Ne yaptın? Nasıl yaptın? Sonuçları nedir?

Oyunları bıraktım, zorla da olsa dışarıda arkadaşlarımla vakit geçirmeye başladım, gezip tozduk ancak hiçbir türlü zevk alamadım, ölü gibi gezdim sadece.
Pek bir şey olmaz sandım ancak oyunda yeteneğimi kaybettim, eğitim hayatımda en düşük notları aldım, ve bu durumdan gerçekten utanıyorum.
Normalde ilk 3'e rahat girerken biyolojide sınıf sonuncusu oldum, sırf gezeceğim diye ders çalışmayı bıraktım, bir türlü dengeleyemedim.
Ağırlığımı mecbur tek derse vermek zorunda kaldım kalmamak için, matematik edebiyat gibi sınavlarda hala 1. gidiyorum ancak eskisi gibi hissetmiyorum, daha yeteneksiz ve vasıfsız gibi hissediyorum.

Artı olarak gündem yüzünden tekrar düşünmeye başladım, paranoya teşhisi konuldu, sanırım anne tarafından geçen bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…