Nebi Akgün kartı test ediyormuş YouTube'da gezinirken karşıma çıktı, kartın streaming performansını merak eden veya ilgisini çeken olursa diye buraya bırakıyorum yayını sonradan da izleyebilirsiniz. (Silmezse)

Yayın AV1, 20Mbit CBR, 2K 60 FPS.

Youtube videonun ilk kısmını 12 saatten uzun olduğu için siliyor o yüzden davamı burada.

PART 2

Son düzenleyen: Moderatör:
@6ix9ine, 9070 XT olayı hariç Recep Baltaş değil, tüm sektör için ortaya laf koyuyor genelde.
Bunu 'kendini teknoloji editörü sananlar' veya 'Çakma teknoloji editörü influncer lar' diyerek ben de elimden geldiğince yapıyorum. Yapılması da lazım aslında.

'-Neden ayrı ayrı muadilini topladığım sistemden Ventus koyayım bu daha iyi/ucuz' sorusunda cevap verebilen çıkmadı. Bunun sebebi de ortamın LPG li Şahin egzozu gibi kokuşmuş olması. Bi drama lazım...

Nebi Akgün kartı test ediyormuş YouTube'da gezinirken karşıma çıktı, kartın streaming performansını merak eden veya ilgisini çeken olursa diye buraya bırakıyorum yayını sonradan da izleyebilirsiniz. (Silmezse)

Yayın AV1, 20Mbit CBR, 2K 60 FPS.

Youtube videonun ilk kısmını 12 saatten uzun olduğu için siliyor o yüzden davamı burada.

PART 2

Kaldırmış mı yayını?

YouTube 12 saatten fazla süren yayınları siliyormuş ilk kısım 19 saat kadar sürdüğü için silinmiş ama part 2 duruyor.

NOT : teyit etmek için yapay zekaya sordum doğruymuş .

YouTube canlı yayınlarıyla ilgili kural şöyle:

• 12 saatten uzun canlı yayın kayıtları otomatik olarak tekrar oynatma (replay) listesinde saklanmaz.
  • Yayın bittikten sonra “Tekrar izle” seçeneği çıkmaz, çünkü YouTube bu kadar uzun videoları işlemiyor.
  • Ancak istersen yayın sırasında kaydı OBS gibi bir yazılımla kendin kaydedip arşivleyebilirsin.
  • 12 saatin altındaki canlı yayınlar otomatik olarak kaydedilir ve kanalında tekrar oynatma olarak görünür.

Yani kritik eşik 12 saat.

Son düzenleme: