Detaylar
Kim cevapladı?Lüzumlu Penguen
Becerikli
Çünkü İhtiyaç yok ve dosya boyutunu optimize etmek zorundalar.
sabuncuk35
Uzman
Filmlerde mesela hâlâ 60 FPS değil; keşke filmler de 60 FPS olsa. Belli ki kimsenin ihtiyacı yok, o yüzden yapmıyorlar.
Filmlerde mesela hâlâ 60 FPS değil; keşke filmler de 60 FPS olsa. Belli ki kimsenin ihtiyacı yok, o yüzden yapmıyorlar.
Ama filmler 30 FPS de değil. 24 FPS. Onun sebebi de kullandıkları kamera veya çekim şeklinden dolayı. Veya ben öyle hatırlıyorum. Biraz araştırın.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 7
Daha yuksek FPS icerigin guzel ve bozulmadan gozukmesi icin ona paralel olarak bitrate de arttirmaniz gerekir. Daha fazla bitrate ne demek? Daha fazla server yuku demek. Daha fazla server yuku ne demek? 
Peki daha sirf server yuku azalsin diye AV1 kullanirken bile bitrate-starved content veren YouTube vs. gibi firmalar, daha bazi telefon ureticileri 120Hz panel bile koymazken bize 120 FPS icerik saglamaya can atar mi? Hayir.
Peki daha sirf server yuku azalsin diye AV1 kullanirken bile bitrate-starved content veren YouTube vs. gibi firmalar, daha bazi telefon ureticileri 120Hz panel bile koymazken bize 120 FPS icerik saglamaya can atar mi? Hayir.
Onun da ucu belli yerlerde paraya geliyor aslinda, uzatmayayim.Ama filmler 30 FPS de değil. 24 FPS. Onun sebebi de kullandıkları kamera veya çekim şeklinden dolayı. Veya ben öyle hatırlıyorum. Biraz araştırın.