Yasal olarak suç olsa bile pratikte bunu nasıl engelleyeceksin? Yarın çıkıp biriyle ilişkiye girsem kimin ruhu duyacak? Bu açıkça anlaşılabilir olduğuna göre cinsel yolla bulaşacak hastalıklar ve istenmeden oluşabilecek sorunların önlenmesi için yasak değil.Sorunda orda değil mi işte? Halt yeme yaşı 18.
Kondomun amacı ne? Alınma gerekçesi illegal ama alınması legal.
Detaylar
Kim cevapladı?Kayra342727
Uzman
18 yaşından küçük çocukların rızaya dayalı cinsel ilişkileri cinsel istismar suçunu oluşturmamaktadır.
Lakin ben önermiyorum
Lakin ben önermiyorum
Son düzenleme:
Torukojin Kaneki
Başarılı
Yasal olarak suç olsa bile pratikte bunu nasıl engelleyeceksin? Yarın çıkıp biriyle ilişkiye girsem kimin ruhu duyacak? Bu açıkça anlaşılabilir olduğuna göre cinsel yolla bulaşacak hastalıklar ve istenmeden oluşabilecek sorunların önlenmesine için yasak değil.
Doğru abim açıklamıştı "geleneksel baş başa sohbet" ederken. Teşekkürler.
Satılıyor denendi onaylandı ama neden satılmasın ki? Hastalık kapmaktan ya da daha 18 olmamış birisinin çocuğu olmasından iyidir.
Cok supheliiii.Satılıyor denendi onaylandı ama neden satılmasın ki? Hastalık kapmaktan ya da daha 18 olmamış birisinin çocuğu olmasından iyidir.
Eki Görüntüle 203265
Torukojin Kaneki
Başarılı
Milli oldunuz mu hocam bari?Satılıyor denendi onaylandı ama neden satılmasın ki? Hastalık kapmaktan ya da daha 18 olmamış birisinin çocuğu olmasından iyidir.
Eki Görüntüle 203265
18 yas alti icin cinsel iliski yasak degil.
Kayra342727
Uzman
İki bireyin beraber rıza ile olması yasak değil (ikisi de 15 yaşını geçmiş 18'ine girmemişse yasak değil) yasak değil ama yasak olmasını savunuyorum, bir arkadaşım bir kızla ilişkiye giriyor (ikisi de 17 yaşında) kız hamile kalıyor çocuk kızı terk ediyor, kız çocuğu doğuruyor ortada kaldı, aileside bayağı üzülmüştü, hukuk burada bir şey yapamıyor ama o çocuğun güzel bir hapis yatması gerekiyordu.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Teşekkürler.
Dava etmeyi deneseler iyi olur muş. Erkeğin ailesi napıyordu acaba o sırada?İki bireyin beraber rıza ile olması yasak değil (ikisi de 15 yaşını geçmiş 18'ine girmemişse yasak değil) yasak değil ama yasak olmasını savunuyorum, bir arkadaşım bir kızla ilişkiye giriyor (ikisi de 17 yaşında) kız hamile kalıyor çocuk kızı terk ediyor, kız çocuğu doğuruyor ortada kaldı, aileside bayağı üzülmüştü, hukuk burada bir şey yapamıyor ama o çocuğun güzel bir hapis yatması gerekiyordu.
Doğru. Arkadaşlarım puff, sigara, alkol alıyor.Ben çocukken maketten sigara almıştım ne kimlik sordular ne başka bir şey. Yasak olsa bile yasağı uygulayan, tınlayan mı var? Muz cumhuriyeti işte.
Kondom satmak yasak olsa yine tınlayacaklarını zannetmiyorum.