3060'ın fiyatı yamuk. Özellikle mi seçtiniz bilmiyorum ama 10K civarına 4060 varken 3060'ı karşılaştırmaya koymak aşırı mantıksız.
Hocam zaten önceki konuda 10.600 TL civarı palit 4060 linki atmıştım ancak garanti ile ilgili bilgi bulamadığım için dahil etmedim.
NVIDIA'nın avantajlarını saymak gerekirse: Asla sorun çıkarmayan sürücüleri, DLSS vs. bir çok teklonojiyi sunmaları, yapay zeka alanında rakipsiz bir performans sunması ve büyük fark attıkları RT performansı gibi şeyler diyebiliriz.
Sürücü konusunda bir şey diyemem

Dlss quality uzak çok bulanık gözüküyor Frame generation gözle görülür bir FPS artışı yok. ( Multiplayerden bahsediyorum)

AMD fsr 3.0 native Frame generation açtığınızda hem görüntü hem de FPS iyileşiyor.

NVIDIA için son kelime de kalitesiz dedin ya orada ciddiyet kayboldu troll kokusu buram buram sardı etrafı.

Ciddiye alıp bir de anlatmaya gerek yok. Sen kullanma AMD'den devam et. Dünyada çok enayi var bir sen akıllı.
Yukarıda yazım hatasını ifade ettim.

Kimse almıyor ki AMD GPU, özellikle de ekonomik sorunların olmadığı Batı'da neredeyse hiç tercih edilmiyor.

İşte bizim gibi fakir ülkelerde "Uygun fiyata daha fazla FPS" mantığıyla tenezzül ediliyor, aksi takdirde TR'de de yüzüne bakılmazdı.

AMD'yi sanırım Konsol - El Konsolu pazarı kurtarıyor, bi'de belki Exynos'lardaki Xclipse GPU'lardan üç beş bi'şey kaldırıyordur. Yoksa veri merkezi çözümleri falan da pek tercih edilmiyor.

Ryzen CPU'lar hariç :)

Son cümleye bayağı takıldım, NVIDIA'yı kullanıp denedin mi veya nasıl bir sorun yaşadın ki kalitesiz diyorsun ki?
Sebebini bilmiyorum ancak önceki Nvidia kartında rekabetçi oyunlarda 144 FPS altı bana kasıyor gibi geliyor ancak şimdi ki rx 6700 xt kartında 90 bile akıcı geliyor. Ondan dedim.

Kimse almıyor ki AMD GPU, özellikle de ekonomik sorunların olmadığı Batı'da neredeyse hiç tercih edilmiyor.

İşte bizim gibi fakir ülkelerde "Uygun fiyata daha fazla FPS" mantığıyla tenezzül ediliyor, aksi takdirde TR'de de yüzüne bakılmazdı.

AMD'yi sanırım Konsol - El Konsolu pazarı kurtarıyor, bi'de belki Exynos'lardaki Xclipse GPU'lardan üç beş bi'şey kaldırıyordur. Yoksa veri merkezi çözümleri falan da pek tercih edilmiyor.

Ryzen CPU'lar hariç :)
Ki takip ediyorsanız biliyorsunuzdur, 1-2 yıl sonra bu kartları "çok sorunlu çıktı yeni alayım" deyip satıyorlar TR'de.