Makaleler
1
Yer
Istanbul, Turkiye
İki dakikalığına uzanıp Insta'ya bakayım dedim ama -nasıl olduysa o- hesabımda şüpheli hareketler tespit edilmiş. Dünden beridir bağırınıyor ama şimdi 180 gün içinde onlara video atmazsam hesabımı sileceklermiş.

Screenshot_20240418-231711_Instagram.webp

O kadar "breastfeeding" adı altında elinde oyuncak bir bebek ile rezalet videolar paylaşan kadınları benim keşfetime düşüren Instagram, nedense bana gelince doğrulamak için kırk takla attırıyor. Video göndermek dışında bir çözümü var mı?

İki dakikalığına uzanıp Insta'ya bakayım dedim ama -nasıl olduysa o- hesabımda şüpheli hareketler tespit edilmiş. Dünden beridir bağırınıyor ama şimdi 180 gün içinde onlara video atmazsam hesabımı sileceklermiş.

Eki Görüntüle 37432
O kadar "breastfeeding" adı altında elinde oyuncak bir bebek ile rezalet videolar paylaşan kadınları benim keşfetime düşüren Instagram, nedense bana gelince doğrulamak için kırk takla attırıyor. Video göndermek dışında bir çözümü var mı?
Desteğe yazın bu konu hakkında. İlla video istiyorlar ise gönderin. Bir zararı yok.

Rapor yemiş veya kural ihlali yapmış olabilirsiniz.

Gerçek kişi olduğunuzu dogrulamanizi istiyor. Bazi mobil bankacılık uygulamalarında da kendinizi bu şekilde çekerek dogrulamaniz istenir.

Eki Görüntüle 37432
Kötü amaçlı olduğunu sanmıyorum, hesabınıza başka birisi girdiyse diye kontrol etmek istiyorlar sadece.