Mustafa_61
Gelişen
Herkes Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımları tutuyor. Kendi ilinin takımını tutan çok az kişi var. Neden böyle?
Kendi ilimin takımını tutuyorum.Herkes Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımları tutuyor. Kendi ilinin takımını tutan çok az kişi var. Neden böyle?
Herkes Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımları tutuyor. Kendi ilinin takımını tutan çok az kişi var. Neden böyle?
Bu yüzden her deplasmanda ne zaman sahaya insek kaçacak delik arıyor Topsas.Aslında o kadar az değil, 10 yıl önce 3 büyütülmüşler tutan oranı %80 ise şu an %60, gitgide şehrinin takımını tutan artıyor özellikle Bursaspor, Eskişehirspor, Kocaelispor, Göztepe gibi takımların taraftarı deli gibi fazla, her zaman söylüyorum millet deplasman yapmıyor, maça gitmiyor tv de maç izleyip kendini fanatik sanıyor, yaşasın şehrini satmayan tribün çocukları![]()
Ha bu arada o çok övdükleri İstanbul takımlarının taraftar grupları bile şişirilmiş balon, ben mesela Galatasaray maçı izlerken tek duyduğum Cimbom başka bir şey demiyorlar, bir Beşiktaş iyi biraz yine de bir Bursaspor (Teksas) etmez.
Turbeyler hakkında objektif düşüncelerin neler? Çok bilinen ve kalabalık bir taraftar grubu değiliz kabul ediyorum delikanlılık olarak sordum.Bu yüzden her deplasmanda ne zaman sahaya insek kaçacak delik arıyor Topsas.
Ülkenin gördüğü en büyük tribün grubu biziz, bizim kadar hem siyasi olaylara etki eden hem de saha içinde etkisi olan bir tribün yok. Alayınız toplansa çArşı'nın %1'i etmiyo'sunuz.
He bu arada bana laf edeceksen söyleyeyim; Kaç sezondur hem sahada hem depremde hem de tribünde aktifim, TV'de maç izleyen maç günü fanatiklerinden de değilim.
gs'nin tribünü çöp. fener'in Avrupa grubu olmasa esamesi okunmayacak. Bizde gerek Berlin gerekse çArşı'nın alt grupları olsun her daim esip gürlüyoruz. Çok bilinçlenmek istersen Lyon-Beşiktaş maçının bi' maç önünde olanlarına bak. Kesmezse Napoli'de Napolili holiganları şehirde nasıl kovalamışız bi' gör.
Şehir takımlarında Nefer ve Hodri Meydan dışında başka grup yok. Hiç yoksa delikanlı gibi er meydanına çıkıp dayak yese bile dayak yediğini kabul eden delikanlı oluşumlar. Ne zengin başkan görünce stada dönen Topsas gibiler ne de çoluk çocuğun olduğu otobüse bira şişesi fırlatan yalı çocuğu gibiler.
İlk kez duyuyorum desem yalan olmaz.Turbeyler hakkında objektif düşüncelerin neler? Çok bilinen ve kalabalık bir taraftar grubu değiliz kabul ediyorum delikanlılık olarak sordum.