Hasan Kandeğer

Çalışkan
Konu çok klasik fakat ama ben şunu sormak istiyorum ekonomik sebepler dışında mesela çoğu kişi kendini anlatırken eskiden şöyle mutluydum eskiden şöyle yaşam enerjim vardı diyor bende kendimi hep böyle tanımlayanlardan biriyim aslında.

Mesela gündelik hayatımda hep yorgunum artık bir şeyler yapmak eskisi kadar keyif vermiyor neden bu duruma geldik çoğu okuduğum yerde COVID-19 sonrası böyle semptomların göründüğünü okumuştum hayatımızda çok şey değişti tabii ki artık genel olarak herkesin fikirlerini merak ediyorum ve bu sıkıntılar karşısında kendinizi nasıl adapte ediyorsunuz ve bu sorunsalların üzerinden geliyorsunuz iyi Sosyaller.

Ülkenin sorunlarına 30 yıldır kafa yora yora mutsuz olduk.

Mutlu olmamak için dünkü yaşanan olaylar yeter de artar maalesef.

Ekonomi elbet toparlanır ama bu ekonomi dışı olaylar ve var olan sosyal çürümeyle bir 50 yıl daha mutsuz olmaya devam edeceğiz maalesef.

Ben daha fazla dayanamayarak, bir psikoloğa randevu aldım artık. Borderline olduğumu öğrendim. Kendimi bipolar sanıyordum. Çok fazla düşündüğümüz için bizim gibiler sanırsam böyle oluyor. Çünkü bakıyorum da çoğu insan hiç böyle şeyleri düşünmüyor bile. Hayatlarına bakıyorlar yalnızca.