Neden 10 bin TL ödeyeyim ki deneyim için? Direk yüksek model alırım; mesela iPhone 17 alacaksam 130 bin TL ödemenin manası yok.

Bütçe buna el veriyordur ve eldeki imkanlar doğrultusunda iOS kullanmak istiyordur kullanıcı; gayet mümkünatı olan bir ihtimal.

iPhone 13'ten itibaren 2. ellerinin fiyatları logaritmik olarak artıyor, ne de olsa...

Yorumlara katılmıyorum. iPhone 11 kullanan birisinin gösteriş için bu telefonu kullanacağını zannetmiyorum. Bence 2 sebebi var. Birisi ekosistem, diğeri telefona ve markaya olan güven. Ha bir de yıllardır iOS kullanan birisinin Android kullanmak istememesi de makul bir sebep bence.
iPhone 11 gibi bir cihazın günümüzde hâlâ kullanılabilir olması bence takdir edilesi.

Yorumlara katılmıyorum. iPhone 11 kullanan birisinin gösteriş için bu telefonu kullanacağını zannetmiyorum. Bence 2 sebebi var. Birisi ekosistem, diğeri telefona ve markaya olan güven. Ha bir de yıllardır iOS kullanan birisinin Android kullanmak istememesi de makul bir sebep bence.
iPhone 11 gibi bir cihazın günümüzde hâlâ kullanılabilir olması bence takdir edilesi.
iPhone 11 günümüzde kullanılıyor olsa bile birkaç sene içinde bitecek bence. Benim için en kötü iPhone telefonu.