Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yine ne amaçla alındığına bağlı. Bir önce ki mesajımda bahsetmeyi unuttum. iPhone 11 artık dede nine veya ilk telefonu olacak kişilerin telefonu. Bataryasını yenile bozulana kadar kullan çünkü hala gideri var. İyi mi? Değil. Ama mantıklı bir telefon. Ama demek olmuyor ki herkes gitsin iPhone 11 alsın.

Haklısınız, artık dedeye, nineye alınacak bir telefon iPhone 11. Ama amiral gemisi bir Android'den iPhone 11 geçenleri gördüm.

Benim için telefonda en önemli şey güvenlik. Mesela Android güvenliği iyi değil. Kullanmamayı tercih ediyorum, o yüzden. Fakat şartlar el vermiyor iPhone almaya.
Yıllardır Android kullanıyorum, zibilyon tane apk indirmişimdir. O gün bugündür herhangi bir sorun yaşamadım. Nereye kayıt olduğuna dikkat et yeterli. Ha birde zaten uygulama izinlerine girdiğinde kabak gibi çıkıyor ortaya o uygulamanın nelerine erişebildiği.

Haklısınız, artık dedeye, nineye alınacak bir telefon iPhone 11. Ama amiral gemisi bir Android'den iPhone 11 geçenleri gördüm.
O saçma işte.

Bence bunun sebebi iPhone 11'in hâlâ güncelleme alan en düşük seviye iPhone olmasından kaynaklanıyor. Sadece telefonun markasına takılan insanlar ve daha önceden alıp da kullanmaya devam insanlar kullanıyor diye düşünüyorum.

Bu konuda size diyebilecek pek bir şeyim yok. Ama yani şöyle bir şey var bugün iPhone 11 alıyorlarsa marka güveni bence yoktur. Çünkü önceden iPhone 15 kullanmış biri iPhone 11 geçmez. Tabii iPhone 7 Plus'dan geçmiş bile olabilir.

Geçebilir hocam. Paraya ihtiyacı vardır, satmıştır. Bugün 2. el piyasasında hangi telefon markası daha çok talep görüyor? Yurt dışı cihazdır, bıkmıştır; yani insanların çeşit çeşit sebepleri olabilir. Nakit ihtiyacı olup da satan çok insan gördüm.

Yıllardır Android kullanıyorum, zibilyon tane APK indirmişimdir. O gün bugündür herhangi bir sorun yaşamadım. Nereye kayıt olduğuna dikkat et yeterli. Ha bir de zaten uygulama izinlerine girdiğinde kabak gibi çıkıyor ortaya o uygulamanın nelerine erişebildiği.

Haklısınız, biraz şans işi virüs bulaşma ama işte ikisine aynı anda aynı trojan virüsünü atsan Android'e girer.

Geçebilir hocam. Paraya ihtiyacı vardır, satmıştır. Bugün 2. el piyasasında hangi telefon markası daha çok talep görüyor? Yurt dışı cihazdır, bıkmıştır; yani insanların çeşit çeşit sebepleri olabilir. Nakit ihtiyacı olup da satan çok insan gördüm.
Olabilir tabii ki hocam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.