Neden Halen Windows 10 Kullanılıyor?

Eski laptop Windows 11 desteklemiyordu. Sistem yetersizliği vardı. Herkeste güncel bilgisayarlar olmadığı için kademeli kademeli yıllara göre sistemlerde azalır.

Evet katılıyorum size. Doğru söylüyorsunuz ama şu anlık Windows 10 bana göre güzel. Diğer kullanıcılar eleştiri yapmasın Windows 10 ile ilgili.
Hocam, babanızın tapulu malı değil ya; neden eleştiri yapmayalım? Kaldı ki eleştiri istemiyorsanız, en başından bu konuyu açmamanız gerekirdi zaten.

W10'da kalma isteğinin en büyük sebebi W10'daki stabilite olması zira düşük sayılabilecek sistemlerde bile neredeyse 0 sorun çalışıyor.
W11'e gelince o stabiliteyi geçtim daha dosya yöneticisindeki aşırı yavaşlığı çözebilmiş değiller, bu sebeple de akıcılık için W10 daha iyi bir tercih oluyor.

Hocam, babanızın tapulu malı değil ya; neden eleştiri yapmayalım? Kaldı ki eleştiri istemiyorsanız, en başından bu konuyu açmamanız gerekirdi zaten.
Sizlere demiyorum. Kağan diye birisi vardı habire beğenmedim ifadesi atıyordu da ondan dolayı.

@SadeceZinzap Seni biliyorum minky diye birisi vardı o benim.

Kursam mı geri acaba 10'a mı dönsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…