Eski laptop Windows 11 desteklemiyordu. Sistem yetersizliği vardı. Herkeste güncel bilgisayarlar olmadığı için kademeli kademeli yıllara göre sistemlerde azalır.
Windows Update alınca problem çıkarıyor, ayrıca basic kullanıcı için söylüyorum. Herkes powershell vs. kullanmayı bilmiyor.Edge siliniyor bu arada. Silmek istiyorsan PowerShell ile videoları var. Yada bazı yerlerde bat. dosyaları var onları indirip silinir.
Windows 12 çıkarsa Windows 11'e geçerim.Eski laptop Windows 11 desteklemiyordu. Sistem yetersizliği vardı. Herkeste güncel bilgisayarlar olmadığı için kademeli kademeli yıllara göre sistemlerde azalır.
Hocam, babanızın tapulu malı değil ya; neden eleştiri yapmayalım?Evet katılıyorum size. Doğru söylüyorsunuz ama şu anlık Windows 10 bana göre güzel. Diğer kullanıcılar eleştiri yapmasın Windows 10 ile ilgili.
Sizlere demiyorum. Kağan diye birisi vardı habire beğenmedim ifadesi atıyordu da ondan dolayı.Hocam, babanızın tapulu malı değil ya; neden eleştiri yapmayalım?Kaldı ki eleştiri istemiyorsanız, en başından bu konuyu açmamanız gerekirdi zaten.
Hocam o ram ne öyle. Kalın Windows 11'de.
Zaten Windows 8 acayip kötü sistemdi. XP kurarım Windows 8'e geçmem.
Bende hatırladım şimdi.@SadeceZinzap Seni biliyorum minky diye birisi vardı o benim.![]()