İlk çıktığı andan beri Windows 11 kullanıyorum. Windows 10'da yaşadığım stabilite sorunlarının yarısını yaşamadım ve bence arayüzü daha güzel.

Şanslı kişilerdensin o zaman Windows sorunlarının büyük kısmını Windows 11 kullanıcıları oluşturuyor. Eskisine göre daha stabil olsa da hala yeterince stabil olduğunu düşünmüyorum.

Nerdeyse çıktığı günden beri windows 10 kullanan biriyim ve yaklaşık 1 hafta önce sistem değiştirip windows 11 kurdum. Arayüzü daha modern geldi ve çok hoşuma gitti benim için daha kullanışlı. Bir sorun da yaşamadım şimdilik memnunum bakalım. Ama windows 10 harbi kral bir işletim sistemi orası net.

Çünkü kusursuz.
Geçen yıl 3050 Ti ve R5 6600H bulunan bir gaming laptop almıştım. Tabii yeni laptopa yeni işletim sistemi diye saçma bir şekilde kurdum Windows 11'i, fakat 1 ay içerisinde ya sadece 1 ay içerisinde birçok oyunda drop sorunu FPS düşmesi gibi problemlerle karşılaştım. Forumlarda konular açtım ancak yok asla çözemedik, en son Windows 10'da denemek istedim belki laptop arızalıdır dedim, Windows 10 kurdum FPS eskisine göre neredeyse 2 kat arttı droplar yok oldu. Hala Windows 10 kullanıyorum belki güncelleme desteği bitince deneme amaçlı tekrar Windows 11 kurarım fakat aynı FPS sorunlarını yaşarsam dönerim Windows 10'a keyfime bakarım.

Ben sana Windows 10'a geç demiyorum zaten. Konu başlığında görüyorsunuzdur illaki. Ben laptopumda denedim 16 GB RAM var. 7-5 Windows 11 kullanıyor hocam. Ben oyun oynasam 3-2 GB RAM ile mi oynayacağım?

Hocam 5-7GB nasıl kullanıyor ya boşta. Bende 32 GB var Google ve Discord açıkken şu an 5.2 kullanıyor. Ben de sistemden dolayı Windows 11 kullanıyorum. Eski sistemimde Windows 10 daha stabildi ama bu sistemde Windows 11 ve Windows 10 arasında fark göremedim. Hatta Windows 11 daha stabil gibi.