Uzun zaman sonra Amazon'dan alışveriş yaptım da sadece kart numarasını girmem yetti. Diğer sitelerde olan CVV numarasını falan hiç girmedim üstüne de hiç SMS ile kod gelmedi. 3D doğrulama kodu gelmedi, direkt siparişi ver dediğim gibi verdi. Nasıl oluyor arkadaşlar bu? Bu kadar basit mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Canepe
Uzman
Siparişleriniz sayfasında birkaç defa yenileme yapın, ödeme başarısız oldu gibi bir bildiri verebilir.
- Makaleler
- 8
Kart numarasını da önceden kaydetmiş, sadece uzun zaman sonra alışveriş yaptığınız için doğrulama yapıyor olabilir mi? Arkadaşın dediği gibi takip edin. Daha sonradan ödeme reddedildi, ödemenizi tamamlayın bildirimi verebiliyor.
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Ödeme yaptığınız kartın harcamlarına bakın gözüküyor mu, büyük ihtimalle hata olmuştur daha önce alışveriş yapmadıysanız, eğer yaptıysanız kaydetmiş olabilir. Bekleyin hata bildirimi gelir, gelmezse müşteri hizmetlerine danışın.Uzun zaman sonra Amazon'dan alışveriş yaptım da sadece kart numarasını girmem yetti. Diğer sitelerde olan CVV numarasını falan hiç girmedim üstüne de hiç SMS ile kod gelmedi. 3D doğrulama kodu gelmedi, direkt siparişi ver dediğim gibi verdi. Nasıl oluyor arkadaşlar bu? Bu kadar basit mi?
Müşteri hizmetleri için:
ana sayfa>sağ üst den menü>müşteri hizmetleri>daha fazla yardım diyerek ulaşabilirsiniz.
Telefondaysanız her şey aynı sadece menü sol altta
- Makaleler
- 17
Evet, Amazon bazen CVV bilgisini ve 3D doğrulamayı istemeyebiliyor. Bende de olmuştu, özellikle de yeni hesaplarda oluyor.
Muhtemelen daha önce kaydetmiş olabilirsiniz kartınızı. Yıllardır kullanıyorum, benden 1-2 kere istemiş olabilir CVV ve 3D.
Eğer içiniz rahat etmez ise, iki adımlı koruma ekleyebilirsiniz hesabınıza.
Eğer içiniz rahat etmez ise, iki adımlı koruma ekleyebilirsiniz hesabınıza.
Siparişleriniz sayfasında birkaç defa yenileme yapın, ödeme başarısız oldu gibi bir bildiri verebilir.
Kargoya vermişler bile ürünü.
Kart numarasını da önceden kaydetmiş, sadece uzun zaman sonra alışveriş yaptığınız için doğrulama yapıyor olabilir mi? Arkadaşın dediği gibi takip edin. Daha sonradan ödeme reddedildi, ödemenizi tamamlayın bildirimi verebiliyor.
2 sene öncesine kadar Prime ile kullanıyordum. Şimdi tekrar Prime aldım ve yeni kart ile. Kart 5 aylık.
Evet, Amazon bazen CVV bilgisini ve 3D doğrulamayı istemeyebiliyor. Bende de olmuştu, özellikle de yeni hesaplarda oluyor.
Neyse kartı sildim. Daha bir şey olmaz herhalde