Herkes "neden Linux kullanıyorsunuz?" diye açmış, ben marjinalliğe gittim biraz 😀. Neden Linux kullanmıyorsunuz? Sizi Linux'a itmeyen şey ne? Ağır hafif bütün cevaplara okeyim, beni bağlamıyor. Linus Torvalds değilim sonuçta :hehehe:.

Her ne kadar denemiş, sevmiş olsam da Linux kullanamıyorum. Bilmiyorum, sanırım alışılmışın dışına çıkmakta zorlanıyorum. Yine de bu Linux'un daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Bazı konularda evet bazı konularda hayır. En büyük eksisi popüler yazılımların bazıları çalışmıyor.

O yazılımları popüler yapanın da kullananlar olduğu düşünürsek, bu durum da değişebilir. Ancak Windows, Linux kadar serbest bir yazılım hiçbir zaman olamaz.

O yazılımları popüler yapanın da kullananlar olduğu düşünürsek, bu durum da değişebilir. Ancak Windows, Linux kadar serbest bir yazılım hiçbir zaman olamaz.
Aslında bu bile iyi bir işaret. 2-3 yıl önce bazı popüler yazılımlar değil çoğu popüler yazılımlar diyorduk. Kısa bir zamanda bunlarda değişebilir.

Yan sistemime Mint yükledim web gezinme ve Office işleri için yeterli olsa da hala bu Windows'un çöp hali kadar oyun esnekliği sunamıyor o yüzden kullanmıyorum.