Neden Linux kullanalım?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Bilgisayarim da bir sıkıntı ile karşılaştığım zaman forum forum gezip sorunun cozumunu, alternatiflerini aramakla ugrasmak istemiyorum.
Anti-cheat sorunlari vesaire.
Anti-cheat sorunlari vesaire.
mustafakrml
Uzman
Herkes "neden Linux kullanıyorsunuz?" diye açmış, ben marjinalliğe gittim biraz. Neden Linux kullanmıyorsunuz? Sizi Linux'a itmeyen şey ne? Ağır hafif bütün cevaplara okeyim, beni bağlamıyor. Linus Torvalds değilim sonuçta
.
SolidWorks, SolidCAM ve Truckers MP çalışmıyor.
Onun olmadığı bilgisayarla benim de pek işim yok
Evdeki PC'de Linux'ta desteklenmeyen oyunlar oynuyorum. Is bilgisayarimsa Macbook. Haliyle Windows ve MacOS'in disina istesemde cikamiyorum bu noktada. Evdeki bilgisayarda da oyunlari silince geriye bi sey kalmiyor zaten.Herkes "Neden Linux kullanıyorsunuz?" diye açmış, ben marjinalliğe gittim biraz. Neden Linux kullanmıyorsunuz? Sizi Linux'a itmeyen şey ne? Ağır hafif bütün cevaplara okeyim, beni bağlamıyor. Linus Torvalds değilim sonuçta
.
Valve devrim yaptı resmen sanırım. Bir ara Mint kurmuştum, hiçbir şey açılmıyordu.Valve Proton'u biraz daha geliştirsin o zaman kullanacağım.
Tuhoiisa
Üstün
Online-fix'den yüklediğim oyunlar çalışmıyor bende uğraşmak istemedim oyun oynamasan gözümü kırpmadan geçerim.
Kod:
WINEDLLOVERRIDES=“OnlineFix64=n;SteamOverlay64=n;winmm=n,b;dnet=n;steam_api64=n” %command%
Windows alışkanlığı, yeniliğe kapalılık.
Windows'u zor kullaniyorum MacOS'a gecince bile ilk 2-3 hafta sadece bakismayla gecti. Bilgim yok bir de Linux'la ugrasacagimi vs. hiç zannetmiyorum. isim de dusmuyor zaten. MacBook'u cizim ve diger uygulamalar yuzunden tercih etmistim.
BeyazAslan
Becerikli
Kullanım deneyimi, kullanılan programların uyumu, alışkanlıklar birleşince ön plana Windows çıkıyor. Ve oyunlar genelde Windows ile uyumlu. Normal kullanıcı için Linux Mint ve benzerleri masaüstü ile fazlası ile yeterli artık. Sanal üzerinde 3 tane linux um çalışıyor ama alt yapı windows ile devam ediyor.
.