Detaylar
Kim cevapladı?Syntax
Üstün
Var zaten fakat kullanırken ufak ufak sorunlar çıkartıyordu bende. Uğraşmak istemedim.
duranforreal
Üstün
Hocam biliyorum aklıma adam akıllı bi proje gelir bununla yapıcam zaten. TeşekkürlerHer konuda ondan daha üstün olanına vaktini ayırmanı tavsiye ederim.
Cross destekliyor , bunun dışında genel olarak daha avantajlı diyebilirim.
Ha bide bunun gibi olan UNO Platform var.
Electron bunun parmağı bile olamaz, net. Electron her ne kadar dev bir proje olsa bile çok fazla kaynak kullanımı yapar.Her konuda ondan daha üstün olanına vaktini ayırmanı tavsiye ederim.
Cross destekliyor , bunun dışında genel olarak daha avantajlı diyebilirim.
Konuya gelince.
Linux kullanıyorum ama ikinci cihazıma Windows 10 IoT Enterprise LTSC yükledim ve kardeşine devrettim, o Linux bilmiyor.
Koneko Toujou
Üstün
Herkes "Neden Linux kullanıyorsunuz?" diye açmış, ben marjinalliğe gittim biraz. Neden Linux kullanmıyorsunuz? Sizi Linux'a itmeyen şey ne? Ağır hafif bütün cevaplara okeyim, beni bağlamıyor. Linus Torvalds değilim sonuçta
.
LTSC Windows 10'un desteği hala bitmedi
ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
Kac yuz GB arsivlerim var. Baska yere de tasiyamam, depolamam yok. Sikintili is.
Gecsem Arch gecerim ama orasi kesin.
Gecsem Arch gecerim ama orasi kesin.
Küçüklüğümden beri kullanırım, tanıdık geliyor sanki ona aitmişim gibi. Ayrıca tüm platformlar ile tamamen uyumlu, mesela Linux'ta Galaxy Buds'ımı tam kontrolleri ile birlikte kullanamıyorum.
Arayüz ve animasyonlar bana hoş geliyor. Bir sıkıntı olduğunda kolayca bulabiliyorum, çevremde bir kişi bile Linux'tan anlamıyor. Herkes Microsoft mühendisi sanki anasını satayım.
Arayüz ve animasyonlar bana hoş geliyor. Bir sıkıntı olduğunda kolayca bulabiliyorum, çevremde bir kişi bile Linux'tan anlamıyor. Herkes Microsoft mühendisi sanki anasını satayım.
Üşeniyorum. Yıllardır Windows kullanıyorum değiştirmeye pek niyetim yok.
Call of Duty Black Ops 6 yüzünden. O oyunun serverları kapatılırsa, veya 10 kişi kalırsa oynayan geçerim.