Kod:WINEDLLOVERRIDES=“OnlineFix64=n;SteamOverlay64=n;winmm=n,b;dnet=n;steam_api64=n” %command%
Bunu Steam başlatma ya da Lutris vs başlatma kısmına mı yazıyorum hocam sırf denemek için şu an Linux kurarım.
Kod:WINEDLLOVERRIDES=“OnlineFix64=n;SteamOverlay64=n;winmm=n,b;dnet=n;steam_api64=n” %command%
Lutriste çalışıyor mu bilmiyorum ama Steam başlatma seçenekleri kısmına yazarsan çalışır büyük ihtimal.Bunu Steam başlatma ya da Lutris vs başlatma kısmına mı yazıyorum hocam sırf denemek için şu an Linux kurarım.
Lutris'te çalışıyor mu bilmiyorum ama Steam başlatma seçenekleri kısmına yazarsan çalışır büyük ihtimal.
Bu Steam icin, lutris icin tek tek dll kismindan eklemek gerek.Bunu Steam başlatma ya da Lutris vs başlatma kısmına mı yazıyorum hocam sırf denemek için şu an Linux kurarım.
Bu Steam icin, Lutris icin tek tek DLL kismindan eklemek gerek.
Onlinefix64 = n gibi.
Oyun anlamında (özellikle Witcher 3) berbat.Herkes "Neden Linux kullanıyorsunuz?" diye açmış, ben marjinalliğe gittim biraz. Neden Linux kullanmıyorsunuz? Sizi Linux'a itmeyen şey ne? Ağır hafif bütün cevaplara okeyim, beni bağlamıyor. Linus Torvalds değilim sonuçta
.
Şahsen oynadım ve kusursuz çalışıyordu.